Saturday, July 10, 2010

Untuk mu Abang

chill

09/07/2010(Friday)-
Abang..sayang abang!!!Abang mana ni Fath?jangan buat statement panas secara meluru, nanti melayang.Abang kandung kan?!Totally salah ye anak2 semua. Fath ada kakak je dalam adik beradik.So..memang tak pernah merasakan kasih sayang seorang abang.Best kan ada abang?hargai la ia & Fath tumpang sekaki,boleh?tumpang happy juga.Fath selaku Enya(boleh kan?) sebagai adik kepada Abang Anas nak ucapkan happy birthday sweet-27! on 04/07/2010(last sunday).Atas permintaan Abang Anas sendiri nak jejak KLCC.Dengan ikhlas & baik hatinya adiknya,Enya tunaikan dengan raikan bersama 2 adik beradik yang lain, Kak Humairah, adik bongsunya, Shaquani & Fath(sepupu jemputan).

Bukan sekadar datang kehulu kehilir je di KLCC ni, siap bawa tonton wayang lagi. Pertama kali kami tahu, bagi yang 'teristimewa' adalah free.Enya..sok kita gilir2 pakai wheelchair masuk panggung ok.*jangan nok.
Abang Anas pakai baju birthday

ish..kuatnya angin air-cond ni..*songsang benar statement

next.our lunch at Pizza Hut,aku nampak macam ayam ke,sampai korang pandang macam tu sekali.*thanks Kak Umai


makanan banyak @ meja kami kecil?

next, mari hirup udara segar 50% (dah dicampur pelbagai gas dari pelbagai sumber,sila preeep jauh2)*I think. di luar...




lihat la dunia!!


sudah2 la bergambar tu..jom hantar Abang Anas ke Kampung, sanggup tu drive jauh ke kampung!demi memenuhi hajat birthday boy. Terus kami menuju ke Kampung Baru.ngeh3!.

wajib yek?yang belakang pun sama snap gambar


nak buat statement anak pula. Memang nak anak, orang gila pun nak anak kan, so anak siapa jadi mangsa bergambar bersama kali ni?.Kenalkan Sepupu Enya yang comel ni,I mean 2 orang comel ni sepupu sebelah kiri (buya) Enya.Fath sebelah kanan (ummi) Enya.

comelnya!!!!!!*berangan kejap muka anak2 Fath nanti...i wish2.


p/s:Serious letih sangat2!penangan 2 hari lepas tak cukup rehat.tengok je la mata sembab tu.sumpah teruk.Paling penting, Fath happy diundang turut serta raikan birthday Abang Anas. Thanks pada Enya, Kak Umai, Shaquani & sesiapa sahaja yang terlibat menceriakan sepanjang hari jumaat bersama.

2 comments:

lizz said...

dapat baca pasal abang anas!!! thanks fath cuz share cite neh. best tak ade abg?best.i ade 3 abang. 1 adik laki. kesimpulannya xder adik bradik gurl. hahahaha!

boring kadang2 xder adik gurl/kakak tapi xperlah.redha ;)

hav a nice day untuk esok fath!

siti fathiyah said...

hi lizz, no prob, x pe...u ada kwn gurl kt luar sana dh ok syg,hiihih.have a nice day buat nurul juga