Sunday, July 25, 2010

senaman mulut marathon

Hakka Ginger mee

23/07/2010(Friday)-Senaman.Pasti terbayang keadaan orang berlari-lari anak (jogging), angkat benda-benda berat (angkat berat), bengkokkan badan (gimnastik @ yoga) ,& apa sahaja la yang korang faham. Mulut-mulut bercoleteh tu ..korang tak bayang kan ke? mengunyah ke? *kissing tak ada dalam senarai di sini ok. Nak cerita pasal mulut comel, mulut seksi, mulut busuk, mulut celupar?,pun tidak.

Korang tahu kan,mulut pun kena senaman juga & banyak cara boleh di gunakan selain in sexual nya. Senang cerita yang boleh dibuat dimana sahaja lagi sesuka hati. MAKAN! kira senaman juga, siapa kata salah tu, tolong jangan makan.* amaran tak semenggah. Dikala U all mengunyah baik punya rezeki santapan U all tu, keseluruhan otot-otot mulut digunakan secara automatiknya.


Red ruby!! (fav dessert ever!!!)

Selain MAKAN, CAKAP pun senaman juga, KUNYAH chewing gum pun boleh diterima pakai.

Kebaikan gula-gula getah (chewing gum)

Kata Prof Gao Ting Kok, Pensyarah Fakulti Psikologi, Universiti Chung San,Taiwan, pilih persekitaran sunyi untuk berlajar dan kunyah gula-gula getah mampu membantu meningkatkan daya tumpuan untuk jangka masa panjang.* Prof ni ada business chewing gum ke?sounds like nak melaku kan produk je....haha! jangan marah ye Prof.

Baget dapat jumpa Idola ku,Maya Karin, tapi tak sesampaian..borak dengan Lan & the type Writer best!dia low profile & funny juga.

Sari Ratu

24/07/2010(Saturday)-Hari yang Fath nantikan sejak semalam. Kenapa excited sambil melompat comel ni? Para follower twitter sahaja yang faham. Sebenarnya jadual penuh sangat dari pagi sampai la tengah malam. Hari bersama teman2 tersayang, pagi ke tengah hari menolong serba sikit di studio for Photo shoot Hannah Talents di Gombak. Lunch paling menarik!di restaurant Sari Ratu (masakan Padang) Sunway Damansara. Thanks to 'Toman'.Thanks sangat.

Es Leter

weena!! high school classmate

8 tahun tak berjumpa

Auntie Fath panggil Darnia..to Narnia ye..


melalak lagu2 ni la di News KTV, Ampang Park.

p/s: makan, bercakap dan karaoke tu senaman juga kan
, hati senaman macam pula?*gedik la

3 comments:

lizz said...

pulangkan adalah lagu memori daun pisang terbaik ye kawan2.kahkahkah. sangat faham knape excited itewwwww.maceh

Legasi Piston Pecah said...

wah...lagu dang dang dut pon ada...layannnnn!

nikman said...

ice leter tu lebih rasa nangka ke kelapa..? :P