Sunday, July 18, 2010

Aziz Hazmi


17/07/2010(Saturday)- Dah lama Fath nak post-kan pasal ni, pasal Aziz Hazmi.Mungkin ada yang kenal dia. Famous tu....followers Hanis Zalikha pasti kenal punya la!Kami bukan adik beradik, bukan saudara mara, bukan kawan diluar sana tapi Fath sudah dikenali olehnya dalam alam maya ni. Segalanya bermula pabila Fath komen 'ini vidiyo saya' dalam youtube. Tak sangka Aziz ni jumpa Fath dalam facebook pula, dan......menghasilkan kejutan yang tak pernah Fath dapat...blog of me hasil nurkilan Aziz Hazmi sendiri.click ni http://chantiknya.wordpress.com

siap ada gambar Fath lagi

Bukan hadiah hari jadi tapi hadiah untuk hari2. Tiada siapa yang sanggup untuk membaca entri Fath dari tahun 2008-2010 dan membuat ulasan dalam masa yang singkat sehingga boleh menghasilkan blog.

setiap entri pasti ada video clip untuk Fath

Aziz Hazmi

Tak boleh nak gambarkan perasaan pabila baca blog tu, Baiknya Aziz Hazmi ni memahami orang. Apa pun terima kasih sangat, Fath akan sentiasa membaca blog tu. Kejap..lama benar blogging ni sampai lapar....korang baca la blog tu ye.Thanks.

prawn mee



ni la Mat. bukan Aziz Hazmi tau.hahaha!!!!!

p/s: mungkin suatu hari nanti ketemu Aziz Hazmi.Tapi......banyak syaratnya.boleh?

3 comments:

lizz said...

hahahaha!dgn tekun i bace dgn harapan ade sinar nk tgk muke mamat yg baik ati neh ngn u fath tapi hampa.wahaha.xper,next time maybe leh tgk.hehehe

Saed Ramadhan said...

wah.. fath ada secret admire.. hehehe

siti fathiyah said...

hahaha!cian u lizz.maybe suatu hari nanti.tapi kena bersyarat la.secret admire ye...hihihi.