Thursday, July 1, 2010

Jalan Raja Chulan ,Kuala Lumpur (part2)




26/06/2010(Saturday)-Sambungan dari shoot ahad & isnin lepas, Banyak lagi yang nak kena bereskan hari ni...semalam kan baru sattle shoot corpate video pukul 12.30 am ,jam 7 am terus dijemput director ke tempat set.i'm so down, terlalu letih otak dan badan.kerja tetap kerja.Kali ni Farah tak dapat turun membantu, so ada 2 crew baru turun turut serta jayakan shoot last for episode 1 ni.

Serious Fath down sangat,sampai tak boleh fokus kerja sebab otak terlalu letih, skrip pun macam lupa je..nasib director tenangkan Fath dan permudahkan keadaaan.Alhamdulillah & thanks!

Host travel ni bukan mudah ye, Fath ingatkan sekali lagi, kena kuat otak, badan & emosi. See baju sama lagi, baju konti la.Post kali ni tak banyak nak diceritakan, cos kami habiskan shoot Fath di jalan je.

Director & crew2.

there so much fun! bila dah sattle bikin hosting di jalan.Alhamdulillah.lega sangat.Thanks a lot kepada semua crew2 yang banyak membantu juga.ketemu lagi nanti untuk buat VO (voice Over).

p/s:InsyaAllah August ni rancangan ini akan ditayangkan.Pertengahan bulan July ni kami sambung lagi 6 episode sebelum puasa.tunggu......

No comments: