Sunday, July 25, 2010

Fashion Designer



22/07/2010(Thursday)-Semangat aku macam aku yang nak kahwin, serious apa pun aku memang teruja gila bila sepupu yang nak kahwin, lagi2 yang paling rapat. Aku canang macam majlis tu tahun ni je kan?haha!lebat tak lebat sangat la kan...tahun depan ok. tapi kan nok...tahun ni sepupu ku nak bertunang, after raya.bila?tunggu.... & sila bawa bertenang.

lace pilihan

jangan nak banyak songeh buat last minute, so...bikin persiapan sikit2 dari sekarang, I? resah lebih apa hal, dear?I dilantik sebagai fashion designer buat sepupu rapat ku.Gah gitu. Fath akan cuba sebaik mungkin.

Pecah rahsia disini, theme warna peach...konsep?soon Fath bagi tahu, surprise nanti.

Bab kerja memang I serious walaupun mengarut tu pasti

design ku tu

p/s: walaupun dah tak kerja office sibuk ku kalahkan semua orang.motif please...

2 comments:

lizz said...

rekaan cik fath tu yang penting!!!! yang lain jgn tengok ok.wahahaha.

siti fathiyah said...

love u lizz!muahahhaa!