Friday, July 31, 2009

Semangat !!

27/07/2009(monday)-Offday. Seperti biasa hari cuti Fath akan berada dirumah keluarga dengan aktiviti mengemas rumah dan rehat.Oleh kerana aktiviti 'dating' dibatalkan atas sebab yang tidak boleh dielakkan, Maka Fath mengisi masa dengan aktiviti bersama cousin Fath, Enya. Dimulakan dengan meeting mengenai company kami dan lunch,Kemudian disusuli pula aktiviti sukan ,golf.Golf? biar betul? itu lah hakikatnya...Enya ajak, Fath o.k je.Padahal Fath tidak pernah pegang pun kayu golf ni...sengaja nak cuba tanpa basic.haha.Memang kelakar la jawabnya.Kami bukan berdua sahaja driving range di Sunway ni tetapi bersama Kak Fida a.k.a make-up artist company kami.Paling tidak boleh diterima permain lain di tempat itu adalah kami bermain sambil berborak.Padahal bukan berborak tetapi meeting.Memang kelakar sangat sehingga menjadi bualan pemain disebelah kami.Akhirnya menjadi kenalan pula.o.k la tu kan..


29/07/2009(wednesday)-Hari kerja dipenuhi dengan aktiviti bersukan pada sebelah paginya di Celebrity Fitness dan sebelah malam meeting mengenai perniagaan yang ingin ditubuhkan secara perkongsian dengan syarikat lain. Meeting yang bermula jam 11pm tamat pada jam 2 am ini amat kecoh di restoran pelita Nasi Kandar, Bangsar. Sememangnya begitu lah group kami memang bising.Apa pun meeting tersebut berjalan dengan lancar akan kehadiran Fath,Enya, Nahar dan Kak Fida.


31/07/2009(Friday)-Setelah selesai meeting tempoh hari , kini tiba hari yang dinantikan pula di mana kami meninjau keadaan pejabat yang bakal kami sewa atas perkongsian syarikat.Pertemuan dibuat di Bandar Puteri ,Puchong ini bermula pada jam 10 am sehingga 12.30pm.Meeting sekali lagi dibuat atas perbincangan mengenai persetujuan, perfahaman sesama pihak.Persetujuan dibuat selepas meeting diadakan hanya team kami sahaja.Banyak lagi yang perlu kami lakukan untuk serious dalam business ni.





apa motif ni?


Fath serious catat planning design

Nahar dan Kak Fida

Thursday, July 30, 2009

Makhluk Yang Tidak dikenali

30/08/2009(Thursday)- Hari ini sudah masuk hari yang ke-3 bekerja ditempat baru, sebenarnya tiada ada apa yang berlainan cuma tempat, suasana dan produk yang agak berlainan.company tetap sama.Setiap hari adalah kerja, bersenam, dan pelbagai aktiviti melibatkan kerja ke-2 dan ke-3.Tiada masa untuk membuang masa dengan perkara yang tidak berfaedah..hargai lah masa yang ada.Topik yang ingin Fath perkatakan adalah mengenai sesuatu yang biasa berlaku didalam dunia internet ini.Sesiapa sahaja yang terlibat dalam mana-mana ruagan internet pasti sudah biasa dan lali akhirnya nanti.Fath tidak terkecuali dalam kategori ini , dimana menjadi mangsa kepada orang yang tidak berpuas hati mahupun dengki atas pelbagai sebab yang dicipta oleh mereka sendiri.Apa yang ingin Fath tegaskan disini ,sedikit pun Fath tak takut dan tergugatkan pun atas kata-kata busuk yang mereka lemparkan.kata lah apa yang mereka mahukan.Fath bukan jenis yang suka ambil pusing macam mereka.Kalau betul mereka itu adalah bagus tampil sahaja untuk menjadi yang terbaik bukan cakap 'macam bagus'.Fath tidak mahu dedahkan siapakah 'makhluk' yang Fath maksudkan itu kerana terang-terang orang tersebut mempunyai akaun yang lengkap sebagai 'ahli' dalam dunia internet ini.Lambat laun orang diluar sana akan tahu sendiri siapakah makhluk itu.makhluk ini memang memalukan nama universiti sendiri.attitude pelajar diletakkan dimana pula?belajar kalau tinggi gunung tetapi perangai macam sampah mahupun tahi baik di endahkan sahaja lagi aman bukan?mencarut itu baguskah?bangga pula makhluk itu berkata sambil mengutuk lagi..mulut tercipta untuk berkata tapi ada batasnya ya...apa pun Fath syukur atas diri ini, dapat mengerti hidup yang baik dan aman dengan motivasi dan kajian yang Fath lakukan atas diri sendiri.Hidup ini sekali sahaja ,kenapa mahu dipersiakan begitu sahaja tanpa landasan yang benar.Fikir sendiri ya dan kaji untuk renungan dalam semua aspek.sekian.

Friday, July 24, 2009

Happy Birthday Anis!!!!


Birthday girl!


fath, Aliff dan Nahar


photo by Enya

selaku gila mic...haha!!


Aliff melalak x ingat.


apa yang cuba kamu lakukan ini....


riang ria.


balik kemudiannya...

Thursday, July 23, 2009

My Fav Style Of Dress

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

Monday, July 20, 2009

my fav style of shoes

my fav style vs normal style...

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal
my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal

my fav vs normal