Thursday, July 1, 2010

chill out

Oleh kerana 2 minggu tak ber-blogging, so semua ni adalah marathon.Dimasa2 tengah busy teramat,sempat juga lari dari komitment selama 2 3 jam untuk tenang bersama2 kawan.Apa yang kita sempat kan.Sempat ke Pavillion , Bangsar shopping center & The gardens je.

Kesian sememeh je kan, di Pavillion tu pun cos shooting host habis awal, hang out la bersama2 Enya ,Abahnye Nahar & Zul, di Bangsar Shopping Center dinner with Suchen, siapa tu ?jangan tuduh ku bukan2 ya.hahaha!dia kawan lama masa Fath berumur 19 tahun lagi, kami 6 tahun tak jumpa & lost contact.Mari kenali dia http://www.suchens.com , dinner sama pun cos Fath habis shooting Amway on 24th habis awal.

dinner with Suchen di Chili's Bangsar Shopping Center.

Dan last sekali di The Gardens, tetiba free 2 jam cos appointment cancel last minute.tengok wayang! The karate Kid!best!Bagus untuk motivasi diri ku dan korang semua.


Kenapa kena tonton this movie? u all suka budak kecik tak?tak kisah la kan, then u all suka kung fu tak? tak ,pun tak pe, korang suka Jackie Chan tak?ha!confirm ramai suka punya., korang tahu tak main actor tu anak Will Smith?, hebat ke dia berlakon?of course comel! korang suka motivasi tak? WAJIB tonton ok! untuk tingkatkan motivasi diri u all, secara tak langsung tau.Layan gila juga lagu soundtrack untuk movie ni, sila kembali ke post sebelum ni 'never say never by Justin Bieber ft Jedan Smith'.awesome!


Lepas layan The Karate kid yang best tu appointment meeting dinner at TGI Friday at The Gardens sambil layan bola...NED vs SVK.Of course NED!

bismillah.

p/s:Start on July confirm banyak free!cos dah tak kerja office dah,yahooo!!!!!!!free & free!!!!

2 comments:

Hamzah Ian said...

lot of pic!!! nice btw.. and nice blog too..

siti fathiyah said...

thanks hamzah!trimas visit blog fath.have a nice day.