Thursday, July 1, 2010

TM website

with Andrew Brian Elly

30/06/2010(Wednesday)-Penutup yang baik buat bulan JUNE 2010, & hari terakhir Fath bekerja sebagai Design & Sales consultant di Syarikat Home Treasures.Baru tahu kan Fath bekerja dimana.Saja rahsiakan cos nak privacy.Genap 2 tahun Fath bekerja bawah orang, dan tempoh yang memang telah dirancangkan untuk menimba pengalaman bekerja makan gaji.Boleh je berhenti awal lagi tapi tak nampak arah tuju yang menjaminkan pendapatan & masa depan yang kukuh.So memang ini adalah masa yang teramat sesuai.

Today adalah photo shoot for TM website, macam mana pula dapat job ni?Korang dah layan dah post Fath 'Kad maybank kena telan' tu tak? kalau tak, baca dulu then sambung kesini, lepas kejadian tu,on the way pulang selepas lalui road block ,tetiba dapat SMS, Fath selected for this print Ad.Fath memang tak akan tolak rezeki kerja.Balun selagi boleh berpandukan term & condition Fath.

Rupanya Profile yang pernah Fath hantar dulu pada Baddogs Studio.Tak ingat pun bila hantar.Alhamdulillah rezeki tak putus.Ni photo shoot paling senang, simple & sekejap gila yang pernah Fath terima.Just posing 1 pose je. That's all.Baru bangun tidur nak shoot pun boleh. fath pula memang dari arah Mid Valley ke tempat set di Damansara Height dekat gila dengan rumah auntie.memang berbaloi sangat la.Apa kata u all layan gambar semasa photo shoot dijalankan dibawah ni.


Scene pertama,Fath scene ke-2 & ada talent lain juga untuk scene ke-3 & 4.

Ada cerita disebalik shirt biru ni..Actually Fath tak ada baju officeware yang light colour ,Hitam & putih memang berlambak. So dengan keadaan mengantuknya Fath beli juga la baju ni ,tak membazir pun cos selalu shoot modeling & acting memerlukan baju officeware.Walaupun fath memang tak suka pakai.

Punya la nak tanya pendapat orang, Fath snap 3 warna baju ni then bbm dengan Izzat.Izzat memang boleh dipercayai.hihi..

nak yang ni ke?

atau ni?

Last2 beli ni,Izzat pun kata yang ni.

ok.now what?pizza?kita patah balik sebelum shoot, sebelum beli baju tadi ,masa kat office la, Fath diraikan oleh Chris & Janet (adik boss) dengan Domino's Pizza bagi mengucapkan selamat tinggal & good luck with my career.Thanks a lot guys!!!!!& domino's pizza sekali lagi sebagai santapan malam lepas photo shoot TM website , crew2 sediakan so makan je la.Memang la hari Domino's sedunia.

p/s:July adalah permulaan baru buat Fath untuk bekerja sendiri.Cari & usaha sendiri mencari rezeki.Nantikan shoot Fath yang akan datang dalam bulan July ni ye.see ya!

3 comments:

lizz said...

hehehe. so funny cuz nampak pic fath nagn baju yang fath tulis kat twitter tak suke tapi terpakse buy. ngehehe. good luck sis!

fath,memang leh gune google account je ek utk komen? utk URL x enable?

siti fathiyah said...

hahhahaha!kelakar kan.thanks dear komen in here, yup kena google akaun je leh komen utk blog komen.

Melati said...

serious u cun laa