Monday, July 5, 2010

keep moving on


02/07/2010(Friday)-
Bermula la hari kehidupan baru ku -tanpa bekerja office-ikut suka nak uruskan schedule sendiri.Boleh dikatakan hampir semuanya baru.Lagi2 tanpa adanya yang 'special' dihati ,katanya.Remove me from everything?,-reda atas keputusan itu & terima ketentuan ni.bf & bff kan ada.Siapakah?

bf? best friend la..& best friend forever..mereka la tempat ketawa, menangis, susah, senang,gaduh bersama. Lumrah hidup ,bila hidup ni diuji, Kenapa kita diuji?nanti kan post Fath nanti ok.

Makan @ chill bersama teman paling dinantikan setelah 1/2 tahun Fath bekerja bagai nak rak.1st with my bff @ my cousin!,Enya. Macam2 kami dah lalui bersama, senang, gila2, gaduh, berbaik, gembira, sedih ,akhirnya ketemu balik.Hidup ni singkat.Hargai apa sahaja dengan baik.

my brunch

not the best dessert but still best!

Bukan sekadar hang out semata2 ,temani Enya untuk menguruskan beberapa kerja nya.Singgah di De Palma Hotel then sambung chill di Wangsa Walk.

abahnye,Nahar pelengkap 'kecoh'.
bff
Sebenarnya nak cari dress for our cousin esok, tapi macam tak sempat & tak jumpa, akhirnya pakai je baju kurung yang ada.Jimat duit kan.hahahah!Janji dapat spent masa bersama.


03/07/2010(Saturday)-
Chill bersama bff diteruskan lagi..baget nak cari dress katanya, macam biasa banyak benda nak kena uruskan,kerja diutamakan berseronok bukannya didahulukan.hihihi

enya memang suka snap pix candid Fath.


Sakan bersiap cantik2 ni nak ber-dating kan.....hihihi...andaian tu tak benar sama sekali. Perasan tak belakang Fath tu Enya? kami rushing bersiap nak ke Majlis makan malam perkahwinan sepupu cantik kami.hihi siapakah dia?sila ke post berikutnya...

p/s:esok sambung chill lagi.

No comments: