Tuesday, July 6, 2010

Bye & hye

Kenangan team work!Andrew,Jins, me & Mr.Faizal.

05/07/2010(Monday)- Genap 2 tahun sudah Fath berkhidmat di syarikat Home Treasures. Kenangan tu memang tak sudah kalau nak cerita kat sini. Banyak sangat kenangan manis & sedikit pahit yang terpaksa Fath tinggalkan sehingga June 2010. Berat sangat hati ni bila keputusan dibuat sendiri.Fath nekad tetiba tanpa diduga mengikut perancangan yang Fath rancang sekian lama.Bye guys!

Exclusive di blog ni Fath kongsi cerita sebab2 kenapa Fath berhenti berkhidmat.

1- cos' Fath dah dapat tawaran kerja yang Fath impikan selama ini.(Travel Host),yang bermula shoot end of june 2010.-sedang shooting lagi.

2-Fath nak serious dalam modeling,acting & hosting.& nak bikin business.Melangkah kedepan.

3-sebab terlalu banyak kenangan bersama Deng disana.honestly.

So...hari ni hari yang para colleague pilih bagi raikan pemergian fath.Thanks a lot guys!!!love u all sangat!!!!! Raikan di OU,Damansara Utama. Dari pukul 12.30 sehingga la jam 3 pm baru mula makan!!!


Jins,Marzuki,abg Faizal,abg Razali & Kemmy.


kami paling rapat!pantang jumpa, sure macam anjing & kucing comel.hahaha!!

apa kes?basikal ni Kemmy punya.comel! cos white!!!


Majlis kami dihidangkan makanan yang teramat la lazat dari Evening Bangkok Restaurant!!!!!! Oleh kerana kami tak sempat turun ke restoran tu kami call order je. So memang makan dalam bekas "tapau".

nak pikat hati ku?bagi je the best dessert ever!!!apa entah namanya..paling popular from thailand kan.

gegar pix ni kerana terlampau excited @ lapar sangat?

posing tu pasti sebelum pulang, rasanya macam tak sempat nak sedih cos rushing nak ke Curve lambat dah untuk next appointment. Rindu nanti Fath datang ziarah ok.

with Kamal Rezuan(KR),mana Jeany?

Appointment with who? actually with Jeany & Kamal Rezuan.Siapakah mereka ni? sila berundur sedikit ke post Fath yang lepas Coffee mate-Nota cinta' ,tak pun click je ni http://sitifathiyah.blogspot.com/2010/06/coffee-mate-nota-cinta.html

lepak minum di Winter Warmer restaurant bagi men-jealous-kan Jeany tak dapat datang cos sedang meeting.

wanna say hye disini, cos kami akan bekerjasama memajukan diri sendiri tanpa batasan dalam kerjaya yang kami bina ni.Fath kenal mereka ni baru je 5 bulan lepas.Kami geng 'masuk air'.hihi....Maka kami bikin meeting untuk pencarian P.A kami. So...setelah 1 1/2 hari kami mencari..sudah jumpa dah.siapakah yang bertuah tu?Maaf tak boleh beritahu disini.Good luck for us.

p/s:Biar busy dari doing nothing.

No comments: