Sunday, July 18, 2010

Spa vs rumah urut


15/07/2010(Thursday)-'Dulu tak pernah cuci muka, ingat dia sorang je cantik, aku pun cantik la' -ayat2 by Aziz Hazmi dalam 'ini vidiyo saya' ,cari la dalam youtube.haha!Fath nak ngorat orang ke nak cantik2 ni or nak kahwin?. excuse me?! kau jangan nok.

Bebas dari masalah jerawat belum tentu lagi bebas dari masalah lain..black & white head! Spa baby Spa...Lepas serabut attend meeting, kami (with Enya) bermanja-manja di Spa Pretty Women Bodyline. Ini bukan rumah urut, urut yang tak sepatutnya tu.oh! please la!jijik siot. sayang2 semua jangan buat macam tu ok kalau tak nak kena buang daerah.*I love my statement. Enya bikin slimming, Fath bikin facial!


Senarai tips tak ada pula for this post, tapi apa yang pasti if korang nak pilih spa tu pilih la yang boleh dipercayai & ada kelulusan lagi HALAL. Tengok la produk apa digunakan, harga pun kena ambil kira supaya berbaloi.

Kira berbaloi la 2 jam lamanya for Facial RM 180 je. Memang sedap Fath tidur. Standard la dipakejkan sekali urut bahu ,leher & kepala. Kurang rasa tekanan dikepala ni.

zzzzzzzzzzz....


Apa Beza Spa & rumah urut?

-Spa adalah HALAL, cos untuk kebaikan demi kecantikan, Rumah urut adalah HARAM cos untuk urut batin la konon, dasar nafsu syawat je lebih.*urut kaki,badan secara elok tu kira HALAL la.not for yang tak senonoh tu.stop it!sumpah jijik nak sebut lagi.

-Spa sangat menyenangkan & tenteram, Rumah Urut sangat menakutkan!!!dan mereka yang datang pun takut2 juga.buweekkk!

-Spa berbaloi dapat hasil yang cantik & buat orang nak datang lagi untuk cantik3!,Rumah urut dapat apa?dapat dosa la!& mereka2 tu akan datang untuk dosa lagi & lagi sampai mati,maybe.

-Spa buat orang percaya & orang lain pun percaya kepada pelanggan. Rumah urut buat orang hilang respect dan nak rasa buang saja mereka2 dari daerah. mereka tak layak dengan kami.ops!sorry guys terlebih pula.

-Spa bersih dari semua segi, & rumah urut sungguh kotor, dari otak mereka sampai la ke hati mereka.Hello....I hate orang pengotor.shuuuuhhh!!!main jauh3!.

*Sila jadi baik kalau nak orang baik.That's it.


Buat facial boleh kurang berat badan ke apa?hahaha!!!sekian lama tak timbang..48.1kg?!sudah kurus sangat ni.Itu pun timbang selepas makan nasi.gulp!

Little Wok Kitchen

Apa lagi makan2!!!!saya tak nak jadi mayat hidup!!!

p/s: last bikin facial tak salah Fath awal tahun last year.Post kali ni agak laser sikit.saja je.

3 comments:

lizz said...

rumah urut haram tu mmg scary ar!tgk dalam tv pun dah cam ape je.doakan jgn kite ter ter ter salah masuk pintu rumah urut.wahahaha

siti fathiyah said...

masuk la rumah buruk...hahahaa!!!boleh cabar keberanian kendiri.class gitu nok!

Melati said...

48.1 berat badan yg ideal.
berat i kena tambah lagi 20kg, miahaha gumoks