Sunday, July 11, 2010

Hani's Wedding

ni bukan baju yang sama lagi,hihihi

10/07/2010(Saturday)-Hani la orang pertama yang booked Fath 6 bulan lebih awal, she's so excited nak Fath hadir hari bersejarah dia ni. Memang takdir menyatakan fath memang datang di majlis persandingan hani & suaminya.Minggu lepas Hani keep remind-kan Fath pasal wedding day ni, tapi Fath tak sempat nak bagi apa2 feedback cos sangat sibuk & takut tak dapat datang, schedule shoot memang tak menentu.Fath kenal Hani ni kira2 2 tahun lepas, dia kawan sekolah si Engku. Tahun lepas di majlis pertunangan Hani ,Fath mungkir cos komitmen kerja.Tebus la ni.

Kenapa kena makan di majlis kahwin?

-mana ada kenduri kahwin tanpa makanan
-memang itu tujuan utama orang datang, kalau tak kenapa tak berborak sahaja tanpa makan.jawab3!
-Tuan rumah belanja, makan saja jangan banyak songeh.

nak tunjuk pelamin tu sebenarnya..


snap!cuba korang tengok betul2 gambar di atas ni..berapa agaknya jauh gambar ni di snap? Serious Fath pun tak tahu ada orang snap candid pix ni, masa on the way pulang terus dapat facebook message dari http://www.facebook.com/shahirshaid ,kenapa tak tegur je, wahai Shahir?Shahir ni antara kenalan facebook Fath yang aktif memberi feedback dalam apa jua yang Fath post-kan.Tak sangka berada dalam majlis yang sama.Tak apa, Fath paham..keseganan anda.Neway..thanks for this pix.



kenapa kita dapat 'hadiah' di majlis kahwin?

-tanda penghargaan cos datang tu pasti
-untuk kenangan bersama
-perli korang?ye ke? ye la..bagi bunga telur ada makna nya..bunga tu melambangkan perempuan, telur tu pula melambangkan lelaki.(semacam je makna nya), tapi kalau orang bagi towel, sabun, cermin..tu tandanya apa?korang datang tak mandi ke?hahaha!lu fikir la sendiri.

Tak akan Fath datang berseorangan,never ok, neva.

p/s:baget attend wedding je ke?zooooooom!ke rumah tukar baju untuk next aktiviti.jom!

No comments: