Wednesday, December 31, 2008

Luahan RINDU padanya...


Hari ini tenang sahaja tiada apa yang perlu difikirkan sama ada mengenai kerja mahupun aktiviti harian.Pagi yang bersahaja lalu niat terpasang terus untuk 'workout' saban 3 hari tidak berbuat demikian.Cukup sekadar mengeluarkan peluh yang terkumpul sudah.Mula kan kerja kemudiannya seperti biasa bagi penyaraan hidup ku sementara waktu masih lagi tercipta.Diri ku yang bergelar orang biasa belum pernah berperasaan berputus asa walaupun pernah melalui silam yang samar.Samar dan berdikari yang dianggap kententuan dan pengajaran serta pengalaman hidup muda ku ini.Kesyukuran ku tentang hidup yang tiada penyesalan dan kejurumusan.Dengar kata dan fikir sebelum bertindak adalah pengajaranku yang masih ku pegang hingga kini.Rasa jatuh bangun ku rasai sendirian malahan dapat disedari orang disekeliling ku.Itu membangun dan mematang kan diri ini.Termasuk CINTA.CINTA satu perkataan yang padat dengan berbagai coretan yang tidak diduga dan tempuhan ia tidak disedari dalam aliran yang dianggap manisan hidup duniawi..CINTA ku bukan sekali dan belum berakhir lagi seperti keinginan hati ini mengimpikan cinta sejati dari insan sepadan ku,ia bermaksud JODOH ku.Harapan ku ketemu jodoh sehingga kini masih terbuka.Perasaan itu semakin dirasai mungkin kah ia sudah ku ketemui.Ia semakin dekat dan dekat...Masih jauh mungkin untuk dikatakan dengan tepat.Lalui sahaja perasaan ini yang lebih bernas oleh itu ku hargai CINTA nya dalam hati ini.CINTA ku berputik atas dasar dirinya bukan namanya.SAYANG dirasai berdegup jantung ku laju bila RINDU tiba.Kekuatan hati ku bukan tiada berperasaan tapi itu yang ku tabahkan untuk HATI kecil ku yang asalnya mudah tersentuh dan mudah untuk ditangisi.Biar tangis rindu bukan tangis yang menusuk.Tiada siapa yang berpengetahuan tentang CINTA ku padanya.Tersemat baik tanpa diketahui bagi kebaikan statusnya bukan seperti diriku yang biasa.Luahan singkat tidak bermakna terhenti cuma dirasai dimasa ini adalah RINDU padanya..rindu sangat secara tidak sengaja...

Friday, December 26, 2008

INTREND january 2009-(The Making ....and here got more pictures!!)

Cover magazine


Ini hanya ringkasan cerita dari gambar-gambar yang dah dirakam..untuk mengetahui cerita sepenuhnya sila ikuti post yang lepas (Photoshoot dengan INTREND hari ini).




haha!!!ini page Fath..terbaik!!suka sangat pic ni..thanks Intrend!!



Cantik kan hasil yang terhasil ni..tabik arr..dekat BUSTAMAM!!


Disebalik takbir....

Make-up!!..1st time alami keadaan photoshoot yang serius.coz Fath suka bersahaja dengan riang ria untuk kekal kan mood..lagi2 photoshoot pagi.


Peneman setia Fath dalam aktiviti modelling,Enya!!!


Ni kak SULYA ZAINUL..baik dan profesional..


Fara!!model paling rapat dengan Fath semasa photoshoot.ni pengalaman pertama bagi dia dalam modelling.welcome to the club sweety...



posing!!Love it!!


Kak ZAITON,FATHIYAH dan RENA

Candid!!mula2 agak hairan apa kena mengena card putih ni untuk tutup muka,hasilnya ada dekat atas ya..


curi2 tengok hasil photoshoot..tapi sayang..diorang tak bagi copy...hak milik terpelihara..


tukar baju dan bersedia untuk pulang...masing2 ramah...

Thursday, December 18, 2008

Launching JOMSTAR.COM di PWTC-17/12/2008

Fathiyah

Fath tak suka gambar ni...hahaha!!!!sebab masa ni Fath main2 je nak ambil gambar,tub!!dah diorang snap.lantak la...Kali ni Fath di jemput untuk hadir Pelancaran Majalah Pertama Online diMalaysia di PWTC.. datang dengan Enya gerak sekali dengan Sherly dan Wan, diorang pergi shopping raya.Macam biasa Fath ditemani Enya.Kalau sorang2 mau mati kutu dibuatnya.Fath masih belum bersedia untuk digelar@di panggil@di labelkan sebagai artis walaupun dah masuk bidang ni...model jer.sebab tu la Fath tak naik atas stage untuk sesi bergambar diantara artis dan celebrity.penat dan bengang Enya paksa Fath naik..sorry Enya..Akak masih orang biasa.1 day nanti ya...insyaAllah..

Majlis yang bermula pukul 4ptg sepatutnya akhirnya dimulakan dan dilancarkan tepat pada pukul 5ptg oleh Datuk Shafik Rizaal Shaaban (Datuk S).Majlis ni yang bertema kan 'The Party' meriah dengan hadirin dari golongan koprat,artis,wartawan dan celebrity..Lagi meriah dengan persembahan Jaclyn Victor,Altimate dan Noryn Aziz.haha!!yang kelakar nya si Noryn tetiba turun stage dan jalan cari mangsa untuk menyanyi dengan dia.Fath time tu tengah semangat melahap dessert Noryn tetiba hulur pulak mic dekat Fath dengan spontan nyanyi la 'oh baby..oh baby...' haha!!!sambil mengunyah..layan kan saja apa yang dia nyanyi..memang Fath cari Noryn lepas tu untuk ambil gambar..suka dia coz dapat berborak kejap.she's like me..haha!!like her too...

Lupa pula nak cerita semasa majlis berlangsung terjumpa pula adik angkat ibunda Enya..that guy(koprat) datang bersama bini ke-2 dia(Kak ZUE)nak tengok pic diaorang dan hadiran yang hadir termasuk la Fath layari la www.jomstar.com

Majlis hanya berlangsung selama 1/2 jam jer selebihnya hanya la sesi bergambar..fath jumpa Abg Wan (director) selepas majlis sebab dia yang invite Fath.Thanks Abg Wan!!nanti Fath letakkan gambar2 dari kamera yang kami bawa on that day..thanks Sherly.Balik Darling datang ambil depan The Mall sebab si Sherly pakai kereta. Pergi Pertama Compleks than Pavillion makan dan pulang secara berasingan.

CONTINUE...










Sunday, December 14, 2008

HAPPY BIRTHDAY!!!!& SWEET 23!!!


3.....2.....1.....HAPPY BIRTHDAY!!! tak kira pun sebenarnya..huhu..tapi Enya dan kawan2 dah kira awal2...Thanks!!!!SAYANG KAMU,ENYA!!!Tak sangka Enya,sherly dan Wan akan raikan birthday Fath...walaupun dapat rasakan ada kejutan.Terharu sebab ada juga yang ingat.Kebiasaannya adalah macam hari2 biasa bezanya hanya lah ada kek dan ucapan.KEK yang Fath suka..huhu..Hadiah paling berharga adalah kejutan.

Kali ni betul2 Fath tak sangka Sherly, Wan & Engku ada sekali.Apa yang Fath tahu Enya dah merancang segalanya termasuk jemput Pac, Pendek, Ewat dan beberapa lagi tapi semua tak boleh masing2 ada hal.Apa pun Fath terharu sebab Enya cuba raikan birthday Fath semeriah yang boleh..Tak mengapa Enya ,tak ramai tak apa janji meriah.Kita berempat dah cukup gila.haha!!!Gila melalak 2jam.

Cerita nya begini...tak tahu la kenapa hari sabtu ni(13/12/08) tak best,dan tak ada mood..jiwa kosong je...mungkin sebab meeting dekat Melaka cancel,Su cuti,Marelyn kena gum dengan boss dalam gallery dia.family sudah gerak Senawang,Darling dekat Johor.Kawan2 busy..Balik kerja malas pulak nak workout dekat gym sebab 1 badan sengal2 ubi kayu.Kehulu kehilir dalam Bangsar Village akhirnya pergi MPH beli majalah dan bla dari Bangsar dalam pukul 8.30pm..terus naik Train dan teksi kerumah..terasa penat sangat padahal tak buat kerja apa pun...terus buka tv2 tengok 'I know what U did Last Summer'..sambil2 tu bagi Pucci,D'Leh dan Oren makan,than Fath mandi..baring2 depan tv tengok cerita tu tadi..Enya masej dia dah nak sampai..masa tu jam dah pukul 11pm.sebelum tu Fath dah tertidur.Plan Enya menjadi nak culik Fath ke Alamanda,Putrajaya berjaya,sikit pun Fath tak dapat agak.Rupa2 nya dekat karaoke.Masuk je..boom!!Happy Birthday!!siot!!Sherly dan Wan pun ada...haha!!pergh!!ada CUPCAKE lagi!!!!cantik dan sedap 'gilak'!!Apa lagi melalak la..tetiba Engku sampai..lagi la happy.Lama dah tak jumpa jiran sejati.

Tepat pukul 2 berhenti nyanyi.Memang kami menjadi perhatian..dengan Fath pakai crown nya..gelak tak ingat.Gerak terus ambil kereta sewa Enya than terus balik.Balik pun dah pukul 3am.bersiap nak tidur je sudah sejam..pukul 4am tidur.

Bangun je dah pukul 8 pm than tidur balik dan bangun dan tidur dan bangun balik pukul 11am.siap2 terus gerak ke Senawang dengan Enya.kakak ku kak Yati dan Abang Ipar, Abang Zaki.Datang je macam biasa Fath buat kecoh, makan,bergambar dan balik...sampai rumah lipat baju,Enya tidur, relax..malam pergi keluar minum dengan Enya dekat Marlee,sg.Kantan, Kajang.Itu sahaja hari ini,sekian...

Terima Kasih banyak2 kepada orang2 tersayang yang wish via sms,Darling Fath,sri, Aten, En.Bahaman,En.Awang, Ekin,Pac,Riena, Pendek,Engku,Tony,Mamie Neny,Hajar,Marelyn,Su Yen,Aziz,Kamil,Nabila dan Amat.

Via ym
, Ewat,apis,dan Faridah. via call Darling,Kamil,Pac,dan Tony. dalam facebook,myspace dan friendster tak dapat nak senaraikan..ramai..

Friday, December 12, 2008

Casting Hosting For TEMAN(8tv)-11/12/2008

  • Haha!!ketawa dulu sebelum taip.bukan apa..kelakar bila teringat,Bangun pagi macam biasa walaupun agak terlewat selewat pukul 8.30am menggelabah nak bersiap pergi ke kantor. Nak keluar rumah tepat pukul 9.00am kebiasaan nya.
  • Nasib sempat tapi mata mengantok la..sebab tidur lewat pukul 3am.Sampai showroom macam biasa buat kerja sampai pukul 1pm.
  • Masa tu tetiba dapat mesej dari Kay Maria(make-up artist) ada casting.Mula2 tak excited mana pun sebab tempoh casting tu dari pukul 1pm-3pm je.Bila diberitahu secara detail dekat dengan The Curve ditambah lagi dekat dengan surau berdekatan.Terus rasa nak pergi.Sebab tak payah susah payah cari landmark ke apa lagi..pandu dan sampai je.Surau tu la Fath sembahyang raya aidiladha tempoh hari.Macam biasa bagi tahu Enya & Darling coz diorang tulang belakang Fath dalam bidang ni..
  • Oleh kerana Su pun nak tengok macam mane cara orang di-casting maka gerak dengan dia.Sebelum gerak kami buat research sikit,buka page 8tv dan tengok apa sebenarnya Teman ni..baru la faham.Diawal cadangan pergi dengan Enya sepatutnya oleh kerana jem kami gerak dahulu dan jumpa disana sahaja.Sebelum gerak call bro Azmi ni..nasib dia tak kisah kalau datang pukul 3 pun.

Mutiara Damansara-Gerak dalam pukul 2.15pm sampai di destinasi tepat pukul 2.45pm.Masa tersebut Abang Azmi@ penerbit tengah mamam dengan krew2 lain di restoran berhampiran studio@editing mereka.Macam biasa Fath memang banyak cakap sebelum,semasa dan selepas casting. Ini adalah pertama kali Fath casting untuk Hosting.So..kena lebih syok sendiri depan video camera.Masa perkenalkan diri depan video camera cakap macam biasa sebab pergi casting mana pun memang tu yang kena buat.Than bila diorang suruh Fath terangkan sesuatu mengenai restoran fav Fath mula macam nak mengarut,haha!!nasib baik ingat sebab dah tulis dah dekat post yang lepas pasal restoran ole2 Bali.haha!!!kelakar..Fath buat cara Fath la..entah diterima ke tak kan..tu belakang cerita janji Fath dah datang dan cuba.Apa yang membuat kan Fath ternganga seketika bila penerbit nak tengok pergelangan tangan Fath .Pelik kan.Rupa2 nya sebelum ni ada talents yang banyak kesan calar dekat tangan.emosional-mental tak ok la tu..Lepas tu diorang nak kan gambar2 free hair,direct buka facebook dan copy dalam laptop diorang.15 minit berlalu bagi sesi casting ni baru la kami turun ke restoran tadi dimana krew2 tadi makan untuk minum.Turun je Enya sampai dengan Ana.Lepak sekali.Dalam pukul 3.45pm kami gerak pulang ke showroom semula dengan selamba nya dalam keadaan hujan lebat.

  • Sampai showroom buat selamba..haha...pukul 6.pm gerak naik gym..balik pukul 9pm sampai rumah pukul 10.00pm..mandi dan tidur pukul 11pm.zzzzz
  • SELAMAT ULANG BULAN KE-3...TO US.HAHA!!!

Thursday, December 11, 2008

Di Hari Raya Aidiladha of 2008.-08/12/2008

Enya,Fathiyah,Syira

Selamat Hari Raya semua umat Islam 1 dunia ni...hari raya korban yang memerlukan sikit pengorbanan dimana Fath tak dapat ikut family pulang ke kampung.Nama pun dapat cuti sehari je so penat la nak ulang alik dari Kajang dan Kuala Pilah walaupun tak jauh tapi tak cukup masa.Ada hikmah nya..Fath dapat beraya dengan my fav auntie (mak cik uji@adik mama) dan anak2 perempuan kesayangan dia. Kali ni saja pakai tudung biasa ni..nampak innocent kan..haha!!!


Fathiyah & Mak Cik Uji


Rumah mak cik Uji@ummi Enya dekat Mutiara Damansara.Walaupun suasana bandar tapi kami pergi sembahyang raya di surau Damansara, lupa la nama surau tu..bangun seawal 6 pagi untuk solat subuh sebenarnya semangat raya yang lebih sampai kejutkan Marelyn dengan sms.haha!!cian dia bangun pagi2 buta ,tu la buat ringtone lagu panjang lebar lagi...

Mengantok asalnya sebab malam raya tolong mak cik uji masak untuk juadah pagi raya,kuah kacang(my fav) dan kuah spaghetti..lagi yang membuatkan rasa penat sebab baru balik dari kerja dan penat workout dekat gym..sampai tertidur depan tv,ramai pulak call nak wish raya nasib la.. Fath kalau sudah tidur memang angkat phone amai2 la...merepek saja.buruk betul perangai..

Apa yang best kali ni kami beraya all girls tau..haha...yang tak best nya tetiba Fath kena turun showroom..sebab Su ada hal..nak tak nak wajib turun..terpaksa Kak Umai hantar Fath ke kantor. Than macam biasa keluar lunch dengan Su dan Marelyn.Kami kalau keluar makan memang kuat makan.adeh..Balik kak Umai datang jemput.Balik baget nak tidur..angan2 la..mulut nak berborak lebih..sampai la maghrib solat than makan lagi..lepas tu buat kecoh lagi sampai boleh tertidur pulak dekat bilik mak cik uji..bangun je bilik gelap diorang tinggal kan Fath..wahaha!!Mak cik uji dan Enya pergi hantar Syira dekat Shah Alam minah tu ada kelas esok pagi.Tersedar dari tidur tadi terus pergi mandi dan layan cakerama, lama tak tengok tv..Pukul 10.15 diorang pulang than dalam pukul 12 Darling sampai..keluar minum dekat Mc'D sebelah Ikea.pukul 1 pulang dan siap tidur.zzzzzzz...........

Saturday, December 6, 2008

Holly2 di Genting lagi..

05/12/2008(jumaat)-Cuti!!!macam biasa ambil cuti last minute,pada awalnya 04/12/2008 sepatutnya, oleh kerana kerja2 dekat office@showroom tak siap lagi maka tangguh la ia. Cadangan nak ke Genting ni pun last minute juga tapi nasib baik sempat book Awana hotel. Nak book kena 2 hari sebelum. Seperti biasa kerja2 gila ni tak sah kalau bukan dengan Enya. Kami memang sengal.haha!!!!tak gitu Enya?huhu...

Tak ada persiapan apa pun melainkan bawa baju dan kelengkapan asas.Sebelum gerak on9 dari pukul 9 pagi sampai la 4 petang bukan apa nak beli tiket Dreamz S
how untuk kawan2 Enya. Last minute Enya ajak.Kawan dia dari Uniten juga. Gerak dari rumah pukul 4.30 ptg ke Uniten untuk ambil dan hantar kereta sewa Enya. Tepat pukul 5 ptg kawan Enya, Reeza sampai kami gerak dengan 1 kereta gerak ke Cheras Jaya ambil kawan Enya seorang lagi,Nisa.

Kentang tak kentang sangat la..show Dreamz tu start pukul 9mlm tapi kami gerak dari Mc'D Taman Melati (tapau lapar la...) pukul 8.30mlm boleh sampai 9.10mlm dengan naik kelisa je.
Terus ke kaunter ambil tiket pada masa yang sama Darling call.wah!!meloncat kegembiraan la...seharian tak dengar khabar berita dia.Lepas teman Reeza dan Nisa tengok Dreamz kami jalan2 sambil cari ice-cream beli earing dan turun juga kami ke Awana tepat pukul 12.30pg.


fathiyah & Nisa :-)


Dapat bilik yang best macam yang lepas di tingkat 5. bilik nombor apa yek..ha..5508.haha!!!ni kira first time la bermalam dekat Awana tapi sudah 3 kali check in.haha!!sebelum tidur call Darling kejap than sms kemudiannya.Lelap pula selewat 4pg sebab buat sketching design sikit.

06/12/2008(sabtu)-Bangun seawal 8pg cuci muka dan gosok gigi je terus turun breakfast.Gila la jumpa pancake!!sebab sudah 2 hari mengidam nak makan Pancake,apa lagi balun 3 round.kira2 12 keping pancake kecil.haha!!!benda lain tak pandang pun.lepas kenyang tepat pukul 9.30 kitaorang jalan2 dekat sekitar awana,lapang fikiran..pergi singgah swimming pool ambil towel dekat kaunter tapi tak mandi pun sebab sejuk gila nak terjun.haha!!!Layan pula kepala gila si Reeza memang bingit la orang dengar gelak tawa Fath.haha!!Than pergi dekat Lobi layan Internet Kiosk.on9 jap.sempat lagi..pukul 11.30 naik bilik balik nak bersiap untuk check out, lepak tengok tv lebih kepada berita terkini pasal tanah runtuh dekat Bukit Antarabangsa.bayangkan 14 biji rumah banglo mewah kena.Dasyat bencana alam.Bersiap mandi dan gerak turun pukul 1ptg dengan selamba nya.


Kami gerak terus ke Bangsar sebab Fath kena kerja.Ada persentation sikit pasal sketches yang Fath dah buat.Tepat pula tu lagi 2 minute pukul 2 sampai showroom. Punch card lepas tu jumpa Marelyn than start buat kerja.Apa pun thanks dekat Enya coz melengkap kan cuti Fath lagi2 dapat kenal Reeza dan Nisa lagi layan...Raya Haji ni kita raya sama2 ye Enya di rumah Ummi kamu.Fath tak dapat balik kampung sebab cuti sehari je.penat la nak ulang-alik dari Kuala Pilah dan Kajang.



Hari ku penuh dengan aktiviti dan kegembiraan, ;-) gambar ada tapi tak ambil lagi dekat Reeza.kemudian la yee...nak sambung buat kerja ni...sekian....

Wednesday, December 3, 2008

Girls aloud!!!-29/11/2008



Soho KL,Jalan Solaris,Mont Kiara

Tepat pukul 5.30pm kami sampai.disini la tempat kami(Fath,Marelyn &Su Yen) bertandang selepas Fath dan Marelyn bertandang ke majlis pertunangan Kak Anil a.k.a Kakak Haziq dirumah mereka sebelum tu.Terdapat nya bazar baju,fashion show dan live band.Jualan sebegini tidak setempat dan tidak tiap2 hari.Maka hanya orang yang tertentu sahaja yang tahu.Fath tahu pun sebab kawan@rakan model,Kak Shulya turut serta dalam business sebegini.Bukan tu sahaja Fath juga ahli kelab 'Butonmybutton' dalam facebook.no wonder la kan..huhu...tapi sayang Fath tak sempat jumpa owner Butonmybutton',dapat jumpa bapa die pn jadi la..
Ni la Kak Sulya


Selesai shopping lapar pula kan..jalan skit nampak Ole-ole Bali..cuba saja la...




Ole-Ole Bali,Soho KL.


Enak!!!perkataan yang sesuai untuk restoran ni. Memang sedap bagi yang suka makan makanan masakan dari Indonesia ini.Jangan tak rasa air minuman 'Lemongrass mojhito'.terbaik!!walaupun harga segelas rm11 tapi berbaloi. Sotong goreng pun enak tapi nama dalam menu list lain la ia tetap sotong goreng tepung.,nasi padang jangan lupa ya untuk dirasai...Mahu tahu bagaimana rasanya.pergi dan cuba la.








Monday, December 1, 2008

squiting day!!

- Gila ar..menghadap computer dari pukul 1.45pm-10.00pm,naik kerror dah mata ni..

- bangun pagi seawal 9.3oam dah dapat called dari office dengan macam2 kerja yang menanti.

- on the way nak pergi ke kantor pun Su call lagi..mengenai sistem computer.

- cadangnya nak cergaskan badan dekat gym,terbantut sudah hasrat ku hari ni..nasib kekasih hatiku tak kisah dan dia pun ada hal.lagi pun dia baru pulang dari sarawak cian terkejar2 la dia.

- sampai je office@showroom terus punch card dan terus duduk depan computer arrange kan schedule staff2 Bainhouse.mahu tak pusing kepala nak letak kan cuti budak2 ni(Tomy&su) tambah lagi cuti Xmas diorang lagi.Dah la Jaclyn(manager) nak A.S.A.P. than kena terus email dekat dia before 3pm.

-bukan tu je kerja ku hari ni,kena lengkap kan monthly report sebelum pukul 4 ptg.Neny(our sweet mama) datang collect.dengan menggunakan 2 tangan ni sahaja akhirnya siap juga.

-sebelum mulakan kerja lain kuar lunch pukul 5pm dengan Su &Marelyn.lewat gila lunch.tak pe sebab breakfast pun pukul 12.30pm.

-sebelum soru pergi gym kejap bukan nak buat work out tapi nak bayar la..sebelum lupa.nantikan tak pasal2 kena tolak dari akaun darling Fath..haha!!

-Ada lagi kerja ku.jam sudah menunjukkan pukul 6pm.maka kena la lengkapkan pula membership file yang belum di up-grated kan lagi.mahu tak naik juling sebab semua folder member dalam computer admin,up grated file pula dalam 1 lagi computer(internet). dah la sistem admin tak boleh di-copy, maka biji mata ni kena active gerak kekiri kekanan.

-Fath kalau buat kerja memang tak ingat orang sekeliling,tak ingat nak makan,layan talifon,tak tengok jam.toktek..totek..pukul 8pm sudah..baru nak rasa ke toilet than sambung kerja balik.

-sampai tak sedar sudah pukul 9.30pm, tetiba Darling Fath depan pintu,dia baru lepas work out.

-senyum lebar Fath dapat tengok dia depan mata.hilang penat kejap.rindu benar.entah kenapa rasa rindu sangat.peluk erat rindu akan baunya yang sememang melekat dalam ingatan.Fath memang lebih ingat seseorang tu hanya dengan bauan nya sahaja.sampai mati Fath ingat.

-jumpa dalam 5 minit pun amat bermakna, sudah menampakkan sayang dia dekat Fath.LUV U HONEY.lepas dia pulang Fath sambung balik kerja2 yang Fath tangguhkan tadi.tepat pukul 9.45pm siap!!akhirnya.tapi tak sempat nak send via email terus ke Jaclyn.mau pulang hari sudah larut malam.tak akan Fath sambung kerja2 tu dirumah.rumah bukan office.

-sebenarnya ada 1 lagi kerja yang Jaclyn mahukan.. 2 sketches design.masa pun tak cukup maka tangguhkan lagi ke esok hari.Harap Jaclyn tak marah.Nak buat design mana boleh cincai dan kena cari ilham lagi.otak kena cool.

-sampai umah tak mandi lagi terus on9.haha!!nak bercerita dengan blog ni la..

-Darling ku sudah pulang dari Shah Alam pun Fath tak mandi2 lagi.huhu...

-mata ku sudah mengantok .Nak mandi dan tidur.

-nite.