Tuesday, July 27, 2010

Screen Muncher


Apakah ia Screen Muncher? Fath ringkas kan la ye...fungsi nya sama seperti Print screen di screen computer korang.Kalau kita gunakan computer, sudah pasti tekan sahaja button 'print screen' tapi kalau di keypad hand phone?

senang je..click di Blackberry Application World (seperti gambar diatas) then go to search...taip "screen muncher" then please install. Selesai segalanya baru boleh bikin sama seperti pix dibawah ni..kantoi!mengarut dalam twitter..click disini untuk info penuh Screen Muncher



p/s: memang bagus untuk buktikan kekecohan dari mana-mana stalker

2 comments:

lizz said...

kantoi cara bermaruah kat blog YB!!!!! wahahahahahaah. malu lah *tepuk2 bantal

siti fathiyah said...

tepuk tilam sekali ya......hahahaha!!