Wednesday, June 15, 2011

Shooting Nilai Cinta Diana (RTM)


Ryzal Jaafar,Fath,Dewi,Firdaus Affandi,Marlia Afeeza,Yasmin & Tipah

Rindunya tak terkata untuk blogging, bukan tak nak tapi masa & mood tu macam tak berapa sejak Fath shooting dekat Kuching, Sarawak (feb-march 2011) ,Rasanya banyak sangat cerita dan perjalanan hidup Fath tak tertulis disini. Baget otak boleh ingat, tapi rasanya agak lupa. Jangan marah ye.Untuk tidak menghampakan kawan-kawan dan pembaca blog ni,Fath masukkan sikit demi sikit ok.


Entri kali ni mengenai shooting drama Nilai Cinta Diana-13episode .Masih belum terlambat lagi, sebab drama ni masih tengah 'Q' untuk ditayangkan di TV. harap semua dapat bersabar,Ada sedikit kelainan shoot drama kali ni Fath berlajar berdikari jauh dari keluarga,rakan-rakan, semua yang tersayang di KL. Naik flight sorang2,tapi yang pastinya Fath dapat kawan dan keluarga baru disana :)


peluang mungkin datang sekali,1st time jumpa riduan hashim dan dapat berlakon bersama.sangat teruja.dia memang gila sangat.

kenalkan kiri sekali,lydia kakak kepada yasmin ,dan yasmin as hayati dalam 'nilai cinta diana'.syukur dapat kawan baik macam diorang.:)

firdaus affandi atau fir dalam af9.finally dia masuk juga af.kalau dah rezeki tak kemana.*pix ni sebelum dia masuk af9.

shooting 2 minggu di unimas best sangat!!ada pusat bowling ok!!kalah limkokwing.

hahahahaha!ni memori superb terbaik!pix ni ditangkap semasa kami tonton drma hani episode akhir.semua orang duduk atas katil firdaus dirumah family daus, sambil makan cake by secret recipe,lepas snap je,katil terus roboh!hahaaha!kek ryzal terbang.hahaha!

shooting dekat kebun lada hitam dekat kg.mongkos ni,pengalaman sangat berharga.team work dengan 'citra umah network' ni mmg best!ni la family fath selama kat sana.miss u guys!!

ok.buat pertama kali shooting dirumah panjang,kg mongkos.seronok tak terkata!bila lagi kan?banyak nya kenangan manis selama sebulan lebih di unimas,kg.bako,kg.lintang,waterfront,dan kg.mongkos. ada banyak gambar tapi ada dekat mana entah.nanti fath upload lagi ok.tak sabar nak tunggu tayangan drama ni.tungguuuuuuuuuuu.

thanks kepada semua yang tak putus2 bagi sokongan.x0x0.