Saturday, July 10, 2010

Andalus

penceramah of the day

08/07/2010(Thursday)-voooooommmmmm!!!!Dari Bangsar ke Pavillion ke Great Eastern Mall ke Wangsa Maju last ke Andalus.Lepas gian benar ni, semua shopping Mall utama Fath ziarah, macam Kamal cakap, aku jenguk kawasan.hahahaha!Apakah motif semua ini?Macam ni la, selagi ada masa terluang untuk kawan2 ni balun je, nanti kalau dah start shoot, jangan cakap nak hang out, SMS pun tak sempat.Maaf sangat bila ia berlaku.

Korang pandang apa tu?pandang muka kawan2 Fath kan?,thanks -muka Fath teruk gila.Tidur 3 je tak baik untuk aktiviti yang padat ye anak2.Paling penting hari ni, ladies day!!tapi disaat akhir cancel la, cos Liya kurang sihat, harap U cepat sihat ye,dear, boleh rancang lagi.I sanggup minta izin dari Asry.peace!Terus jumpa Enya, kami adakan persidangan media.eh?bukan, persidangan cousin, hati ke hati. Fath dilantik sebagai wedding planner Enya, eh?!, pertunangan Enya, saja tau buat silap.

Sambil telan makanan di KFC,Pavillion....sempat jalan2 cari warna tema buat majlis pertunangan tu nanti.Lepas tu salah kan diri sendiri shopping di Cotton On,dah la Fath, lepaskan sahaja kempunan mu itu.

Great Eastern Mall pula ada apa?boring sebenarnya nak tunggu jam 8.30pm (meeting), baru je parking disitu Liya ajak lepak minum di gerai husband tercintanya.Apa lagi sedut la angin air-cond kat mall tu 5 minit then terus ke Wangsa Maju. 1/2 an hour tu sangat dihargai. Rushing ke Andalus.

Macam nama pulau je?Andalus...anda...lus.....anda...tahu tak tu restoran shisha.Tempat lepak Pak Arab.Al-Andalus Restaurant di Jalan Damai,off Jalan Ampang.Kira2 2 tahun lepas pernah datang sini,tapi ingat2 lupa.foursquare kan ada.ok.Tolong jangan peningkan kepala otak para pembaca.Apa tu foursquare?tunggu post Fath lepas ni..& lepas ni lagi.tunggu ye...

Meeting apakah ini?ada laaaaaa.Kenalkan geng masuk air dalam BBM(blackberry messenger), calon2 nya adalah...

Fath & Abang Manz

Jeany &Kamal

p/s:Best lepak dengan mereka2 ni, asyik sakat sesama sendiri.oh tidak!Fath sering dikenakan.Janji kami kembung kenakan Barbican & shisha,eh?!not me ok.I Barbican je.-toleh tempat lain.

No comments: