Monday, July 5, 2010

Ayang's wedding

me & beautiful cousin,Ayang.


03/07/2010(Saturday)
-Cantiknya warna tema wedding Ayang,Warna impian ku (putih+red roses),tapi tu dulu. Sudah tukar citarasa ke?,Fath ooiii....hihi..suatu hari nanti Fath bagi tahu warna impian baru ku (it's more natural) ,apa pun putih tu WAJIB.Korang punya warna pilihan pula?warna warni?nanti la kita kongsi citarasa pula ye.,memang tak dinafikan dari kecil lagi Fath memang ada berangan majlis perkahwinan impian, tapi tak pula berangan dengan siapa pula.Forget it.Who's Ayang?cantik kan?She's my beautiful cousin,Farah Darlina.

Wedding event Ayang ni la Fath counting dari bulan lepas.Tapi...tak prepare apa pun....hahaha!& last minute juga Fath disuruh jadi Usher tapi masa tak mengizinkan.What eva pun janji datang. Majlis Makan malam ni diadakan di Dewan Perdana Felda.Ringkas & meriah.

Fath & sekeluarga mengucapkan selamat Pengantin Baru ,semoga bahagia hingga ke akhir hayat.amin.Umur semuda 22 tahun u,Ayang, tak menghalang u untuk berumah tangga.Seru u & jodoh u dah sampai tu penting.Alhamdulillah orang lain happy,Fath pun Happy. Tapi kan..masa majlis tu ada something yang buat fath nak nangis...saudara mara kata nak carikan Fath JODOH! sedihnya! that's why la beria Mak cik Ton (ibu ayang) nak Fath jadi usher Ayang, kira baget boleh dapatkan attention dari para jejaka.Gila! semua datang dengan partner la, mampus kena hentam nanti,hahahaha!, Partner Fath? siapa lagi...bff la,my lovely cousin,Enya. usha2 la gambar2 dibawah ni ok,thanks.

muahhhhh!

yummy!!

lovely!

Fath tak ada benda yang warna merah sebagai tema, petik rose ni dari meja pengantin.berani mati.

i lupa la nama u,dear.dah 3 kali kita jumpa kan?

gorgeous sister!!!ni la kakak pengantin.

with my lovely auntie! a.k.a ummi 2 mak Enya.

dessert adalah segalanya!

p/s:1st time tak rasa nak mencantik berfesyen macam sebelum ni.Pakai baju tahun lepas je.nampak nice dalam pix ok la tu kan.Apa pun baju pengantin memang cantik!suka3!Fath ,u dah 25 tahun.Apa pun tak nampak lagi ni.hihi..Doakan yang terbaik untuk semua.amin(lari dari soalan).

2 comments:

lizz said...

ahahahah!!!sabo aje u fath.dah 3kali jumpa tak ingat name.hehehe. meh turun JB meh.hehehe

siti fathiyah said...

Ops!lizz.hihi.trn Jb terus gie singapore!yeay!impian tu msh blum tercapai.