Saturday, July 10, 2010

Kawan bukan lawan



Kak Zihan,me & Kak Sha

07/07/2010(Wednesday)-Tarikh cantik mesti pekena kan aktiviti cantik punya.Sebenarnya tak ada shooting pun hari ,postpone ke hari ni di UM,KL.Bukan sesi belajar or mengajar tapi terjah!!!kihkih!, tampar kang, asyik mengarut ni, sesi interview Pengkaji Tokoh Sejarah iaitu Dr.Ahmad Kamal Ariffin.Sattle je lepas 2 jam shoot, terus ke Bangsar untuk buang masa.

Buang masa bersama teman2 ku, Sapu sahaja teman2 yang ada di Bangsar hari ni.Seronok dapat melepaskan rindu!berborak& ketawa bersama.Mereka juga tempat menangis ku.Alang2 jumpa, sempat juga la Fath jalan2 sekitar Jalan Telawi, singgah setiap boutique Fav Fath...tetiba terjumpa pula baju 50% diskaun..sapu juga..RM30 je.murah3!U all kalau terjumpa yang 3 hinggit ,habaq la sini ye.Boleh borong sama2.




my lovely selipar!2 tahun sudah umurnya.masih cantik cos sebulan sekali je pakai. hujan baru nak pakai, apa la..

face of the day

ni la baju RM30.

dinner at D'lish,Bangsar again & again

p/s:Selain diri sendiri,Family,saudara mara, KAWAN juga segala-galanya bagi Fath.tanpa mereka kosong la hidup yang singkat ni.Hargailah sesiapa sahaja yang kita kenal,jauhkan untuk jadi lawan.ok.xoxo

2 comments:

ratna said...

kurusnya awak.. jeles betul.. bila la bole saya kurus mcm awak.

siti fathiyah said...

kurus tapi ada gastric,hihi,u jgn diet smpai dpt gastric ok.mkn apa je nk mkn, janji jgn terlampau.janji sihat tau.