Thursday, September 30, 2010

Rahsia Bibir

all is mine!Muah!!

Bibir kaum hawa memang penuh tarikan. Disebalik keindahan yang dipaparkan ,terdapat suatu misteri atau rahsia tentang watak si pemiliknya, Begitu juga la dengan pilihan rona pengilat bibir.

Bibir yang biru (pucat)

Tak kira apa jua bentuk bibir wanita, cahayanya kelihatan kebiruan. Biasanya wanita ini tidak begitu boleh diletakkan kepercayaan. Kata-katanya tidak boleh dipegang, selalu bersifat ingkar & cuai terhadap satu tanggungjawab & kewajipannya. Cerewet & suka menimbulkan perselisihan dengan pasangannya. Korang ingin menjadi kekasihnya? korang hendak la seorang yang boleh mengatasi & mengawalnya.*hati2 dengan si pemakai lipstik biru.hihihi

Pengilat bibir warna merah jambu berkilat

Lambang seksi & pesona. Seorang yang romantis & berjiwa penyayang. Wanita sebegini tidak gemar mencari masalah dengan orang lain.Tetapi awas! mereka mudah tersinggung meski gelagat mereka serba sederhana.

Bibir yang tipis

Tipis bukan bererti nipis!Wanita yang memiliki bibir tipis pada umumnya banyak mulut dan suka membicarakan hal-hal yang kadangkala boleh bersifatkan sebagai tidak wajar. Suka melakukan sesuatu dengan caranya sendiri tanpa pedulikan kata orang lain. Wanita ini pandai memujuk rayu & tahu juga berpura-pura dalam memainkan peranan demi kepentingannya. Wanita ini juga mempunyai nafsu yang cukup besar & memerlukan belaian yang penuh kehangatan dari pasangannya. Wanita ini bersikap optimis dalam menjalankan kehidupannya.*tak payah tutup bibir mu itu...hihihi

Pengilat bibir warna coklat

Bakat & keupayaan diri adalah isu yang lebih penting.. Berkeyakinan tinggi & stabil dari segi emosi. Simbol kesetiaan & boleh dipercayai.

Bibir yang mungil

Wanita ini secara umumnya mempunyai gaya dan pesona yang mendebarkan lelaki. Selalu mempamerkan gaya keanak-anakan dan bersifatkan manja. Suka didampingi dan dibelai oleh pasangan. Wanita ini juga suka bergantung kepada orang lain, tidak mempunyai pendirian yang mantap lantaran selalu bersikap ragu2 dengan apa yang dilakukan. Lelaki mudah mengambil kesempatan untuk menggodanya. Wanita jenis ini juga mudah dijinakkan jika pandai membaca kelemahannya. Wanita ini boleh diharap menjadi ibu yang baik dan suri rumah yang bertanggungjawab. Namun suka merungut dan berleter jika tidak mendapat apa yang diingininya.*tutup telinga.

Pengilat bibir warna ungu

Sofitikated & memiliki daya pertahanan diri yang amat jitu, Teguh kepada prinsip dan tidak mudah gentar.

Bibir Segar & kemerahan

Wanita yang mempunyi bibir segar dan kemerah-merahan secara semula jadi menandakan dia mempunyai badan yang sihat & pandai menjaga kesihatan diri. Sifat mereka juga terbuka & periang. Ramai yang suka berkawan dengan wanita ini kerana pandai menyesuaikan diri dan ramah dalam pergaulan.Wanita ini juga mampu memberi keriangan kepada pasangannya dengan sifat semula jadinya sebagai wanita. Dia manja & kehidupannya yang ceria sungguh menyenangkan sekali. Secara umumnya, wanita ini suka dimanja dan mahukan kasih sayang yang penuh kehangatan. Dia akan kecewa sekiranya mendapat pasangan yang kaku dan tak tahu memanjakannya. Biasanya juga mereka mempunyai raut wajah yang menarik,selari dengan kecantikan bibirnya yang sentiasa mengundang rasa senang & mesra kaum lelaki.*cepat tengok bibir masing2.

Pengilat bibir tanpa warna

Personaliti pemaikainya cukup mudah. Mereka gemarkan hidup yang aman & damai. Lokasi bersenario tenang tentunya menjadi pilihan mereka bersantai.


Bibir Yang Tebal

Wanita berbibir tebal dikatakan mempunyai nafsu yang kuat. Sukakan kemesraan & kehangatan. Dia juga bersikap agak bebas & terbuak apa lagi jika dikaitkan dengan persoalan cinta & kesenangan kepada pasangannya, namun boleh juga menimbulkan suasanan yang sebaliknya lantaran sikapnya yang suka mencemuh & memalukan di khayalak ramai. Wanita ini tidak suka sikap yang berpura-pura. Jika diamanahkan suuatu rahsia, dia boleh menjaganya dengan baik & mengunci rapat. Bagaimanapun jika dia mula membenci seseorang, kata-kata yang dihamburkan menyinggung perasaan orang dan terburailah segala rahsia orang yang dibencinya. Begitu mementingkan kecantikan & bersolek lama. Banyak wang yang dihabiskan untuk tujuan kecantikkan serta bersikap pemboros. Tidak pandai menguruskan rumah tangga & anak-anak. Jika korang sebagai suaminya, seharusnya mempunyai sifat kewibawaan untuk membimbingnya.Jika tidak....wanita ni jadi Queen Control!!*bibir mu tebal ke?saya gerak dulu ye...

Pengilat bibir warna jingga

Cukup dedikasi kepada kerjaya atau pelajaran. Berperibadi lemah lembut tetapi keras hati. Sanggup bertengkar demi pertahankan pendapat.

Bibir sentiasa terbuka

Mempunyai keinginnan yang tinggi dari segi kehidupan & juga seks. Dalam soal kerja atau tanggungjawab, mereka cukup berdisiplin & mencapai pretasi yang membanggakan. Ramai wanita jenis ni perolah kedudukkan yang baik dalam kerjaya dalam setiap bidang yang diceburinya. Optimis dan bermatlamat. Dia juga mudah jatuh cinta & berusaha sedaya upaya untuk memiliki atau menenagi hati lelaki yang dincintainya. Tidak segan atau malu untuk meminta apa saja yang dihajatinya ddalam perhubungan. Dia pandai merangsang pasangan dengan gaya pesonanya yang hebat dan erotik. Pandai memanfaatkan keistimewaan diri.*boss..sila ambil dia bekerja.

Pengilat Bibir warna merah

Suka menjadi tumpuan ramai & berkeyakinan tinggi. Tidak suka diperlekehkan orang lain & agak berani bertindak balas. Tetapi mereka sebenarnya seorang yang baik hati.

Tengok cermin dan tenung sedalam-dalamnya..antara yang diatas ni, mana satu bentuk bibir mu.Tapi tak la 100% betul ia sebagai personaliti korang cuma ia secara basic je.Apa lagi, para jejaka diluar sana boleh lah menilai serba sedikit personaliti bibir kekasih mu,kawan ,jiran sebelah , minah lalu lalang tadi tu ke..Untung lelaki kali ni. GOOD LUCK!!

P/S:Kalau korang bijak bistari, cerdik lagi pandai, geliga & superb...manakah golongan bibir ku?ngeeeeeee.thanks for da comment ya.muah!

Sunday, September 26, 2010

Shooting A1 Bihun Beras TVC




25/09/2010(Saturday)-Rushing day ever!!dari 10am-12pm non-stop,peti simpanan tidur dah cukup.dah bantai tidur kaw2, more than 8 hours semalam.1st lari ke saloon then casting lepas tu driving terbang ke set lokasi shooting! I LOVE shooting!!

Boleh dikata bangang juga, pagi2 I dapat map untuk ke casting, berjam-jam tenung bagai nak pening, pergi bersama Fadzlee cos dia tak tahu langsung ke Mont Kiara, kami casting sama2.sepanjang jalan kami tidak mengalami kesesatan pun sehingga la sampai dilokasi, I maki2 diri sendiri cos Solaris Mont Kiara yang dimaksudkan tu dalam Soho KL la !!!I suka lepak makan di Ole-Ole Bali,Soho KLI yang ngok ngek tak baca arahan mesej yang I dapat.*lain kali baca sampai habis.

For this time pula shooting produk makanan!Before this F&N Tvc tak dapat nak buat adegan makan, Rasakan kali ni beria-ria buat muka suka makan.Betul-betul makan bihun tu.*Lepas ni pizza pula ye.yummmyyy!Nantikan iklan A1 Bihun beras ni di TV3 tak lama lagi.



Apa yang paling menariknya,untuk iklan ni tiada casting dibuat, production terus pilih senyap2.Alhamdulillah.

set up

Muka SUKA makan!

with 2 orang featured talents, Hafiz & Cinta, director & crews

Habis shooting terbang ke Open house Jeany & Ori di Kajang.Maceh sayang2 jemput Fath.


p/s:Hari yang panjang,rush, & seronok sangat bersama teman2.xoxo!!

Kissing you by Miranda Cosgrove



Sparks fly
It's like electricity
I might die
When I forget how to breathe
You get closer and there's
No where in this world I'd rather be
Time stops
Like everything around me
Is frozen
And nothing matters but these
Few moments when you open my mind to things
I've never seen

'Cause when I'm kissing you
My senses come alive
Almost like the puzzle piece
I've been trying to find
Falls right into place
You're all that it takes
My doubts fade away
When I'm kissing you

When I'm kissing you
It all starts making sense
And all the questions
I ve been asking in my head
Like are you the one should I really trust
Crystal clear it becomes
When I'm kissing you

Past loves
They never got very far
Wall's up, made sure
I guarded my heart
And I promise I wouldn't do this till
I knew it was right for me

But no one (no one)
No guy that I met before
Could make me (make me)
Feel so right and secure
And have you noticed
I lose my focus
And the world around me disappears

'Cause when I'm kissing you
My senses come alive
Almost like the puzzle piece
I've been trying to find
Falls right into place
You're all that it takes
My doubts fade away
When I'm kissing you

When I'm kissing you
It all starts making sense
And all the questions
I've been asking in my head
Like are you the one should I really trust
Crystal clear it becomes
When I'm kissing you

I've never felt nothing like this
You're making me open up
No point in even trying to fight this
It kinda feels like it's love

Cause when I'm kissing you
My senses come alive
Almost like the puzzle piece
I've been trying to find
Falls right into place
You're all that it takes
My doubts fade away
When I'm kissing you

When I'm kissing you
It all starts making sense
And all the questions
I've been asking in my head
Like are you the one should I really trust
Crystal clear it becomes
When I'm kissing you

Bridal Photo shoot for DIGITAL STUDIO


22/09/2010(Wednesday)-Persiapan di hari BAHAGIA paling lama dirancang oleh semua bakal pengantin,3 bulan? 6 bulan? boleh jadi bersiap setahun sebelum hari keramat.Pasti mahukan semuanya berjalan dengan lancar, angan-angan cantik ala Bidadari dah lama diimpikan si Pengantin perempuan.*genggam tangan erat2.Wah!!!Raja Sehari. Raja 3 hari pun boleh, kalau buat 3 hari berturut-turut.*seminggu please.

Sure berdebar-debar bagai nak rak rasanya korang nak baca persiapan Fath kali ni.Siapakah gerangannya?hensem?macho?maskulin? jambu?cute? Tak dapat Fath nak bayangkan!!!cos'....no one.*diiringi bunyi cengkerik.Hentikan andaian mahupun berangan Mat Jenin.

Habit dah buat cerita panas bagi panas kerusi korang nak baca lagi dan lagi lagi lagi.Dari orang asyik dok tanya bila Fath nak kahwin, nah! Fath pakai gaun pengantin terus.Agak-agak mak cik2 sedare puas hati tak.*lariiiiiiiiiiiii!

Ini bukan pertama kali photo shoot bridal, sebelum ni Fath tak dapat copy pix, sounds like kedekut pula mereka.hentak2 kaki nak juga!Kali ni snap banyak2 sampai batt phone kong.

Tetiba suka rambut sendiri.

amoi ni cantik sangat!!asyik tenung dia je di set.

Enya temani Fath sepanjang photo shoot ,kami berpuasa tak menjadi masalah langsung.


Masa kecil dulu memang impikan baju kahwin kembang macam pokok x'mas ni, tapi traditional dress yang Fath mahukan nanti.*setiap tahun tukar citarasa



Lebih dari 30 gaun pengantin Fath gayakan untuk photo shoot kali ni, Nampak mahalkan gaun2 ni..padahal price antara RM300++ je. Dah sama harga baju raya dah. Kalau baju pengantin Orang melayu berapa?3 4 kali ganda kan? Lambat lagi la nampaknya.


p/s:Agak teruja photo shoot di Jalan Ipoh ni, tempat kelahiran Fath.weeeee.'Love, is very used in relationships. Love, isn't really true until you get married or have the longest relationship'

Tuesday, September 21, 2010

Shooting Sunsilk TVC

Sunsilk tvc featured talents

19/09/2010(Sunday)-Marah, Bengang, sakit badan & tak ada mood pada hari casting seminggu sebelum raya hari tu, mendatangkan rezeki rupanya. Alhamdulillah.2 hari sebelum start shoot baru diorang call, shooting date ditarik cepat tetiba.Segalanya tetiba.

fitting wardrobe

ni la director



guess what?kami start shoot pukul berapa?10 pagi? 2 petang? 7 malam? 10 malam? 2 pagi ok. call time at 7pm mulanya then 9pm. 5 hours kemudian baru mula beraksi di Oldtown white coffee, Cyberjaya.1 st time kami tunggu sebegitu lama. Nasib Man U vs Liverpool sampai kami lalai lalu bertambah bosan sampai ke next game.Pengalaman terbaik la.




sesi tolong menolong

pandai amoi ni pakai kan I tudung.

saya bukan main Talent

pakwe2 shooting

ni makwe2

muka terlampau over mengantuknyer at 6.30am baru wrap

baru kenal 2 hari rasa macam 2 tahun, dah ..kalau lepak sama more than 5 hours mana tak nya.


Korang tak pelik ke?mana gambar main talent? I pun pelik cos tak sempat bergambar dengan main talent. I bagi tahu lebat je la dekat sini ye..She is HELIZA HELMI, ambassador for sunsilk limau purut.Nantikan Sunsilk TVC ni keluar di semua channel tv.Bila?tenung je tv tu sampai ada.*ngantuk dah nak menaip lagi ni.

p/s:on 22nd sept ni ada photoshoot bridal.good luck for me.xoxo!

Kalau ada jodoh tak kemana

Semoga bahagia ke akhir hayat.amin.

18/09/2010(Thursday)-Ada jodoh tak kemana kan?ayat2 nak selamat dari paparazi.bukan yang lagu lady gaga tu.bukan.Makcik2 saudara ternyata arif menanyakan soalan2 membunuh ku. Situasi kita masing2 lain, mungkin macam susah payah nak faham. Senang cerita..cerita pasal majlis akad nikah pengantin baru. Fath follow Kak Ton je..anak saudara lelaki dia yang diijab kabulkan.Sampai je depan pintu rumah pengantin perempuan..ada awek panggil nama ku , toleh manja sikit je..Liya yang panggil ok. hahaha!class la nok! jumpa di majlis yang sama. Haluu pengantin perempuan tu BFF Liya since mereka di lahirkan lagi.


H.AP.P.Y

SINGLECIOUS! lagi..lain ertinya.


berdua lebih baik. I nak 3 4 5 6 7 blablabla...

mama liya & abang pengantin perempuan


Majlis yang simple,cantik lagi menarik..The Little Things by Colbie Caillat?semasa acara menepung tawar?memang teruja la I.2 jam sudah memadai then pulang dengan perut kenyang.Bila nak menghentikan bagi perut tu comel je memanjang.

muka teruja di apit 2 orang bakal hajjah.

Jadual dah penuh dengan shooting for this week. get ready la untuk kelam kabut.sila Baca entry lepas ni...

p/s:marathon diteruskan lagi.

Monday, September 20, 2010

Raya Aidilfitri 2010 (part 2)


15/09/2010(Wednesday)-syukur (kau yang satu) by One Nation Amcees

Ku bersyukur kepadaMu
Hanya dikau yang Satu
Memberiku cahaya hidupku
Maha esa
Gelap tanpa kasihMu
Perjalananku buntu
Ampuni segala dosa dosaku

Aku terpaku melihat kebesaranMu
Aku bersyukur segala rezeki untukku
Dan juga bila kau dalam fikiranku
Aku tunduk membisu
Terus sujud padaMu
Mari kita renungi segala apa terjadi
Amana hilangnya Cinta?
Mana hilangnya setia?
Aku akan terus cekalkan hati ini
Dari terbit sehingga terbenamnya mentari

Dunia sementara kan dihitung juga
Sebelum terlambat tunaikan kewajipan kita
Tak guna airmata menitik bila tiba masa
Syurga atau neraka itulah jawapannya
Aku lelaki lengkap dengan anggota
Berfikir tiap masa, fikir tentang keluarga
Lindungilah aku dari fitnah dan noda
Kau tempatku meminta
Kau beri ku bahagia

Chorus

Ku hirup secukup udara
Hatiku buka, termenung
Melihat jalan gelap lagi mendung
Kadangkala ku bertanya
Kemana cahaya?
Mana nak ku cari sedikit kudrat dan keramat?
Yang penuh rahmat?
Berjuta juta kali dunia mempermainkanku
Hatu menurut nafsu, nafsu menipu aku
Tapi ku bersyukur pada yang maha esa
Dapatlah pena menari meluah kata kata

Ku meredhai apa telah terjadi
Tunjukkan jalan benar, ampunilah dosaku..

Chorus

Aku tafakur di hadapanmu
Berderai derail airmataku gugur
Tidak tertanggung
Peperangan emosi ini takkan terhenti
Selagi dosa lama masih aku bebani
Moga aku disirami salju kasih illahi
Semoga malamku tak bertemankan mimpi ngeri
Berikanku secebis kekuatan, kebahagiaan
Hati ini moga engkau terangkan

Chorus

Oh Tuhan yang Satu
Ku serahkan diriku
Hanya kepadaMu
Hanya mampu berserah kepadaMu

Ampuni segala dosa dosaku

lagu raya baru 2010 yang paling BEST di anugerahkan kepada One Nation Amcees!!!suka3!!!!.support kawan2.mari lalak sama2 sampai sebulan.orang tua2 kata raya sebulan, bukan ke raya Aidilfitri sehari je,mama didik Fath gitu.*Jom sambut setahun!.

Umat islam kan juara tahan lapar & dahaga serta segala nafsu yang ada selama sebulan.Then Syawal je Fath lahap tak ingat.tetiba buat muka risau.

me & Liya gila dominos.lupakan McD kejap.

Tetap teruskan niat ziarah rumah kawan2. Kami ber-3 sakan SERANG HENDAP RAYA.4 rumah dalam sehari dah buat jadikan perut jadi comel sangat.Sekitar Kajang & seri Kembangan je baru.KL masih belum mulakan lagi.Excited jiwa ni nak ceritakan kemeriahan seharian beraya ber-3 ni, korang layan la semua gambar2 ni, pasti gembira sama.



Gembira dapat buatkan kawan2 dalam duka jadi ceria..I pernah rasa peritnya sedih dihari raya. I angguk setuju hidup ni tak best la kalau tak ada pelbagai rasa.secukup rasa. Beraya di rumah ke-3 sedikit sebanyak dapat membantu semangat yang sadis darling I sorang ni tadi.Thanks Abah & Mak.
yeayyyyy!dapat duit raya!muda lagi kan.SINGLECIOUS!!-3 wanita memang gelaran sama tapi berlainan erti.



Blur nak membebel apa lagi dekat entry kali ni.beraya dirumah ke-4 ni dah cukup untuk tunjuk menunjuk *tak elok la tunjuk.tunjuk juga.boleh menggambarkan kegembiraan kami.Thanks SHU atas semua gambar2 ni!!

p/s:marathon blogging lagi..

Monday, September 13, 2010

Raya Aidilfitri 2010 (part 1)


10/09/2010(Friday)
-1 hari di hari raya,alhamdulillah dapat lagi raikan Aidilfitri lagi penuh kegembiraan bersama family,wan (nenek) & saudara mara.Sama juga seperti U all *doakan keceriaan luar & dalam bersama. Bulan Syawal untuk kita manusia biasa ni saling bermaafan. Kena ke nak maafkan orang? nak minta maaf lagi? Jangan nak mengomel over, tanya hati tu. Still didn't get it? keep learning tentang Syawal & hati sendiri,alright?.good.Saya maafkan sesiapa saja yang saya kenal. ye!sesiapa sahaja!

Apa nak cakap selain minta maaf, halalkan makan minum..*duit raya tak de ye walaupun cakap macam karangan.

Pasti raya setiap tahun lain & terus lain, sedikit sebanyak ada perubahan. Pengalaman lepas mengajar ku, jangan biarkan sesiapa pun bagi sadis pada hati, emosi ,mental dan fizikal kita. 2010 adalah tahun untuk ku redah apa yang ku mahu, impikan , berkenan. Sampai tak hairan orang 'tak berkenaan' bising apa pun. Bila orang kata 'A' ,saya akan jawab ' HEI', *ikut suka hati je. Tenung saja baju raya ku tahun ni. GLAM?! *ikut suka hati juga. Baju impian lebih tepat.terutama bahagian kain tu.buat ku senyum 24/7.

Persiapan raya tahun ni tak serancak macam sebelum ni, cos' kerja then terus macam gelabah untuk perayaan HEBAT ni.Bikin mana yang sempat, beli biskut raya & baju raya ok je, yang lain? gigit jari seperti tak sempat lengkap.! lagi 1, duit raya pun makin bertambah!input or output? both sama je.janji happy beb!H.A.P.P.Y!


Selagi tak paksa, mana kan tahu si bongsu a.k.a kembar lain tahun ku ni untuk pakai baju kurung & warna tema yang sama. Dia lasak macam Mrs.Salt, berseluar je dambaan dia.



Teruja muka ku tengok rumah wan ku ceria bewarna kuning di-raja untuk tahun ni. Bergambar walaupun seketika, lemas untuk bertahan dengan baju raya seberat beratnya ni..Baju MONSTER ni 1 je tapi kasut raya sampai 4 pasang. Boleh pakai untuk 4 tahun lagi.Baget tahi ayam je tu.

Seperti Mak & anak. Sesuai benar la dikenakan soalan BONUS je memanjang bila di meja makan bersama makcik saudara. same topic..'bila nak kahwin', tadah tangan terus berdoa adalah lebih afdal.*boleh lari tak lepas tu?chow!

Lemang & rendang Nogori adalah terbaik dipagi raya!*jangan panggil raya tanpanya.ngerti.

Bagai di tepi pantai .bawah pokok rambutan tepi rumah je ni.* tak perlu buat muka jealous,maceh.

Saya setuju dengan pantun ni :-

Bila bercinta tidur tak lena mandi tak basah makan tak kenyang,
bila tak bercinta tidur senang mandi senang makan lagi senang,
bila da
h makan perut jadi kenyang,
hati pun jadi senang
.

*apa punya pantun la ni. Sekali toleh nampak macam penat je pix atas ni.macam la kan. hakikatnya, kenyang melampau ni.Non-stop bedal biskut raya.YES I am.

Commercial break jap...lihat la buah hati ku sekarang, seekor tu tunjuk perasaan tak nak keluar dari kereta, memberontak sakan dia tak dapat ikut balik kampung. Hanya si comel Thompoq yang lepas ,dia masih kecil dan menyusu botol lagi.


Mereka masih anggap ku sama seperti dulu. Ada kata berubah ke? perubahan je kan?pandang dinding dan renungkan.*renung gambar sendiri.ceh!

I LOVE U,Ryan Mikhail!! anak sedara pertama ku!lihat mata bulatnya!grrrram!!

11/09/2010(Saturday)-2 syawal.Di kampung Juasseh Tengah sudah menjadi adat, semua menziarah kubur pada raya ke-2 siap tahlil sekali.

untuk memantapkan memori tentang salasilah keturunan. Ziarah kubur arwah atok & moyang2. Al-Fatihah. Balik terus tidur. Lepaskan letih yang terkumpul.& watching TV sambil tidur lagi.

Panggilan 'dia' membahagiakan

12/09/2010(Sunday)-
3 syawal yang jauh. jauh memandu ke Pasir Besar. Sumpah jauh sampai membahayakan semua orang ketika memandu.1st time mengantuk sangat sanggap.Demi raya, dah ku katakan redah apa saja.

mereka sweet dari gula-gula.Sepupu rapat duduk rapat-rapat.


13/09/2010(Monday)
-Pulang ke asal mu!Raya adalah CUTI & percutian terbaik! jauh dari kesibukkan kota, kerja. Sangat tenang di desa. Tapi segalanya ada di kota. Saudara mara sebelah mama, kawan2, kerjaya & hati ku disitu. I love my hometown,KL. Akhirnya penantian 'mereka' yang setia menunggu ku pulang. Dah sejuta kali ucapkan SAYANG ,sayang U, kamu, awak, kau, dia, mu & blablabla.Esok kita berjumpa lepaskan RINDU masing-masing.*serang hendap raya.

p/s: Nantikan Raya Aidilfitri 2010 (part 2) & 3? & 5? teruskan membaca. MACEH.