Thursday, July 1, 2010

Hobi baru

Rambut adalah mahkota wanita.yup!full score!Kalau botak,cantik ke?cantik la buat yang suka, Kalau lelaki tak kisah la.Topik ni bukan untuk perempuan semata, pentingnya kita perlu jaga aset2 utama kita, jaga semua aset lagi bagus & terbaik. Dulu Fath tak berapa teruja nak jaga rambut ,sejak rambut dah macam sakai & rosak. Banyak sangat kimia yang entah apa entah terserap dalam rambut. Nak juga kekal rambut hitam ikal mayang mengurai dengan baik, so pelbagai steps kena buat, wash-treatment-cut -blow.

Siapa kata tak teringin nak warna kan rambut, tapi career ku melarang kan.Pilihan ditangan sendiri.Hitam & sihat adalah target yang bernas ,kan.Seelok nya kan u all, pergi lah saloon yang sama agar rambut cantik tu terpelihara dengan baik & jimat duit.HA! Petua lagi..makin kerap anda mencantikkan rambut di saloon yang sama makin murah diorang bagi u harga.But pastikan sebelum pilih saloon tu, pastikan lokasi senang datang & dekat dengan rumah,tanya product apa yang diorang gunakan, kiranya buat la survey sebaik mungkin, ok sayang2 semua.



my lovely hair stylish ever, Eric!he knows what i want.

treatment time!sebulan sekali ok.

Kali ke-2 datang ,Fath ditemani seseorang la...thanks bro Nikman!

hasilnya!SSS!!(Suka Suka Suka),i tak gemar rebonding..cos tak jiwa & tak sesuai buat muka kecil ni.Kekalkan ikal mayang ku.

actually kan, tak sengaja jadikan basuh rambut di saloon ni sebagai hobi baru, tapi disebabkan hari2 busy tak berputus, & malas lagi tak cukup masa nak basuh rambut sendiri,siap diorang urut baik punya ditengkuk dan kepala tu yang besh!dapat relax kejap. so before pergi shoot Fath pasti datang saloon Eric to wash & blow, RM33 je.Customer tetap kan.

p/s:hobi yang mendatangkan kebaikan dan hasil tak pe, dalam this line(industri hiburan) aset diri adalah utama.WAJIB jaga dengan baik untuk pulangan yang baik.

3 comments:

Amirrah Zawani said...

cantik :)

nurayunni said...

cun giler...

siti fathiyah said...

thanks to nurayunni & amirrah!Fath biasa je.xoxo.