Monday, February 1, 2010

Puchong-batang Berjuntai-Puchong-Bangsar-Subang-Bangsar


31/01/2010(Sunday)-OFFDAY!!, A lot things to do hari ni, tengah malam semalam Fath, Engku dan Baby lepak minum di Restoran Ayza, Kajang, lama dah tak jumpa si Baby ni...jumpa-jumpa je...kereta kami sama model la...hihi...ada geng...Balik pula agak lewat lebih kurang pukul 12.30a.m.Mengantuk tahap gaban.

Bangkit!!pukul 9 pagi Fath dah bangkit +guling-guling atas katil, maka pukul 10 pagi baru nak mandi , sepatutnya ada casting (drama) tapi hari ni wedding mode la..dan tak sempat, cuti weekend adalah untuk kawan-kawan .hihi..



Pergi car wash ,terkedu sekejap..antena radio kereta Fath patah.waaaa!!!mesti terlanggar ranting pokok 2 3 hari lepas, parking terpaksa masa tu...hampeh!dan terus bersiap terus ke Puchong, jemput Ani, terus pula ke destinasi, di mana? Batang Berjuntai.jauh beb, tapi ini kenduri dan dijemput, wajib datang,muka wajib datang kenduri kahwin.haha!!, Fath bila?soalan wajib hari-hari orang tanya, dah lali, terus terang Fath katakan, Fath tak rasa nak kahwin lagi, mungkin sebab seru belum sampai,walaupun hati dah dimiliki, hihi...Fath belum bersedia 100% untuk family comitment dan tunggu Deng diusia yang matang.hihi..

sambung balik cerita sebenar, sampai je di majlis kenduri kahwin Shila dan Eddie ni , terus Fath ambil gambar mereka yang sedang bersanding di pelamin, mereka ni bersanding sekali serentak dengan kakak shila dan pasangannya...

Mana orang-orang IKN ye...dah balik atau belum datang lagi???erm....jumpa Asrul (rotan) je..

Shila dan Eddie


Ani dan Fath

Fath dan Shila

Fath di pelamin

gila bergambar


Dari Batang berjuntai tadi terus ke ioi Mall Puchong, teman Ani servey gym, first time masuk Fitness first...siap ada cafe minum secara free..dan dvd rental!wow!!what for??haha!!!ikut suka la kan....mesin-mesin excersice boleh la...tak boleh kalah kan celebrity fitness dan true fitness tapi register dan monthly mahal la...

dvd rental in gym

dalam changer room

alamak!!dah pukul 6 pm ,tapi Fath masih di Puchong lagi terus hantar Ani pulang terus pecut ke Bangsar, lewat sikit...hihi, santai di tempat port kami,di D'lish, Bangsar.


Syaza dan Fath

sekian lama kami tidak hang out sama-sama, akhirnya dapat juga gelak sakan.haha!Bukan setakat kami berdua je, Abang Halem pun turut sekali, rancak punya rancak pukul 9 p.m datang kawan-kawan abang Halem , mr.Azizi dan Mr.aziz.nice to meet them.

Yang paling best kami akan Johor Bahru (JB) dan Singapore!!!!yeay!!!celebrate birthday dan jumpa keluarga Syaza!!!on march!!excited gila!!

Dessert for today...

Pukul 10pm dah, d'lish pun nak tutup, Fath sambung lagi ...terus jumpa Deng yang dah tunggu tepi Bangsar Village 2. eh...Maulana pun ada sekali...mereka pergi workout dekat gym tadi....kami terus ke Subang, diorang ni nak layan bola.

MU vs ARSENAL.Cafe Asia??agak famous di Subang...kira first time Fath datang situ, kebetulan terjumpa ramai kawan dari Kajang...best!hihi....lebih kurang pukul 2 pagi gerak pulang selepas MU menang 3-1.Deng hantar Maulana then terus hantar Fath di Bangsar, CHINTA Fath disitu, terus pandu pulang.....mengantuknya......esok kerja.....

p/s:memang BEST! hari ni dapat spent time dengan orang-orang terpenting.Bukan senang nak serasi kan masa kita dengan masa orang lain, sabar menanti pasti ketemu harinya jua....dan ia amat berbaloi.



2 comments:

Legasi Piston Pecah said...

jauh jejalan muka still maintain jek...cute..!

siti fathiyah said...

thanks piston!