Friday, January 29, 2010

latest of street chick !

amacam? ada persamaan tak? hihi...baju kemeja yang panjang ni..memang fesyen terkini. seperti kemeja lelaki punya, kononnya pakai boyfriend?husband punya lah...hahah...
Apa pun ia lebih glamour dan menyerlah dengan warna putih.


Fath pernah nampak legging yang seakan seluar jeans ni, dibeberapa boutique di Bangsar dan sekitar KL.confirm Fath cari balik lepas ni...

huhu...legging yang sama colour..biru...korang patut cuba, beranikan diri anda.

memang sempoi seluar ni, teringin juga nak pakai tapi....ermmmm.....



sama pula yang tang bulu tu, Fath beli pun last minute dan kebetulan nak ke Genting....mungkin korang pun mesti dapatkan 1.

sekali tengok memang bergaya dan berani, tapi Fath tak pasti , sama ada ia sesuai atau tidak dengan badan ku yang tak berapa tinggi ni...kihkih....seluar tu ,Fath tak jumpa lagi dimana-mana.



simple dengan boots nya. tapi yang paling menarik muka awek ni...haha!so stunning....


beg dia lebih menarik perhatian Fath, mahu cari lah nanti...


kasut dia ni memang macam pernah tengok, tapi dah lupa kat mana..hihi



nampak macam pelik seluar dia, rasanya orang yang tinggi lampai memang sesuai mengayakan nya.


unik!!!ada berani tak korang??

perfect!the dress, jacket and shoe!!Kalau Fath pakai, confirm kena sarungkan legging.huhu....

mana nak cari dress ni, tersangat la cantik,hihi....mix and match...

cute...

outfit ni memang mengancam....nanti akan ku cari...


smart and casual...


p/s: antara street chick yang digayakan oleh penduduk UK, damn nice...bila outfit sebegini sampai malaysia, 3x ganda harganya...ermmm harus pandai cari yang berpatutan supaya berbaloi.

No comments: