Thursday, January 21, 2010

wonder girls-nobody



fuh.....akhirnya Fath dapat gak lagu ni, 1st Fath dengar kat radio , tapi terlupa pulak siapa yang nyanyi lagu ni, nak tanya orang , confirm diorang tak paham. ye la...kalau Fath nyanyi kan balik lagu tu , mahu terguling-guling diorang dengar suara Fath yang tak sedap ni.dari diorang tahu lagu tu terus tak ingat.korang nak dengar ke??haha!!. ok la...tak nak merepak meraban kat sini...korang layan la lagu yang Fath suka ni....lagu lama di beri nafas baru.

2 comments:

Ayumieza said...

salam perkenalan...nape lagu tu keluar pun just background putih aje keluar huhuhu...boleh tak nak tanya beberapa salan pada fath??

siti fathiyah said...

boleh..tanya la....