Friday, January 22, 2010

Suri Cruise


Suri Cruise. korang kenal tak? kalau yang tak kenal tu, kanak-kanak comel ini anak kepada Tom Cruise dan Katie Holmes. 1st time Fath tengok budak ni , memamg tak putus-putus memuji beb. Comel gila!!tak pernah Fath tengok lagi anak celebrity secomel ni. Sekarang dia pun dah membesar, terselah kecomelan dia. Fath nak anak secomel macam ni juga!Deng sokong tak?ahaks!! Fath tak minat nak puja artis atau sesiapa kecuali Fath betul -betul tertarik atas kecantikan , attitude,keistimewaan , fashion, lifestyle tak pun kepintaran mereka.Kiranya Fath nak bagi tahu korang la ni , yang Fath minat si Suri ni, so dengan bangga nya..hihi...fath jadi folower blog fashion Suri. singgah wei..jangan tak singgah.

http://suricruisefashion.blogspot.com/






Tak sabar nak tengok Suri membesar...mungkin dia akan jadi icon fashion tak pun pelakon..apa pun dia dah pun digelar celebrity what, sekarang ni...1 dunia kenal dia.Bila la Fath dapat jumpa si Suri secara live.dapat sentuh pipi dia pun jadi lah. impossible kot..haha!ok la wei, Fath nak sambung buat kerja...daaaa....