Saturday, January 9, 2010

Majlis makan-makan!!!

Liya,Fath,Haziq, Asri dan Fizie

08/01/2009(Friday)-Antara hari yang paling sibuk dalam minggu ini...Bayang kan ye semalam punya lah Fath tidak cukup tidur, bangun pagi-pagi untuk pergi kerja, kerja pula banyak. Dalam masa yang sama kena cari dress untuk majlis makan-makan malam( majlis hari jadi Haziq) ini, oleh kerana 'masa itu cemburu kuat' , maka Fath cuba selitkan aktiviti servey semasa waktu rehat, gila rasa macam nak berlari dalam shopping mall,...makan pagi dan tengah hari Fath 1 kan iaitu jam 4 petang baru dapat makan..adeh...mana tidak kena gastrik kan....pulang agak awal untuk bergegas keBangsar, Fath nak beli baju yang telah di servey 3 hari lepas, ditemani Deng.


yummy!!!

Sebelum itu teman Deng makan di Nandos, Fath makan dessert je...sebab sudah makan sandwich dari subway tadi.1st time Deng temankan Fath shopping Baju. huhu....gembira dapat beli baju yang ngam dengan badan. Selepas itu rushing ke Mid Valley , cari aksesori , dan jemput enya dan syira disitu untuk gerak sekali ke majlis malam nanti jam 8.30 pm, terus pula ke rumah Kak Ton seperti mana yang dijanjikan jam 8 pm sampai, masa untuk bersiap!!!! 8.30 kami gerak terus ke destinasi iaitu di restaoran Tanjung Puteri, Sri Hartamas. Kami tetamu yang paling awal sampai, selang 2 minit Tuan punya majlis datang bersama keluarga....

steamboat!!

kami bertiga memang WAJIB bergambar

3 rakan nakal...hahha!!

Gembiranya...

Suzie....'kocok-kocok' beb...siap main tiang ok, antara yang menghiburkan tetamu....hahhaaa!!!

antara yang menghiburkan...

bersama Fizie

aksi Fath...

Enya, Kak Ton dan Fath

Bersama Auntie RajaFath dan Liya

Yang pasti majlis ini agak meriah dengan kenalan rapat tuan majlis....meja kami paling best!!hahhahah!!!Mana tidak nya kenalan rapat berkumpul satu meja memang kecoh lah...lagi-lagi bila berjumpa Liya...ketawa je memanjang.

eh?bersama auntie raja lagi....


mari potong pulut kuning!!

Disini Fath ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Tuan punya majlis, sudi menjemput Fath, maaf jika ada tersalah laku ke...sepanjang majlis...yang pasti semuanya berjalan dengan lancar.peace!!

No comments: