Friday, January 29, 2010

routine

28/01/2010(Thursday)-Otak Fath minggu ni asyik berfikir 24/7 hours...pasal macam-macam. korang selalu fikir apa?, Fath berjalan pun boleh terfikir entah apa, sampai dekat parking lupa kereta dekat mana.haha!!Ada 1 hari tu Deng datang parking berhampiran dengan CINTA, then call Fath at the same time, hanya 1 sebab.takut Fath lupa tempat parking...so sweet....hihi...

Macam biasa, lepas kerja atau sebelum pergi kerja Fath mesti pergi gym , itu pun kalau tak ada hal lain la....Fath buat kardio je....untuk stamina dan bakar kalori yang berlebihan...maklumlah....makanan dekat Malaysia ni sedap belaka.


antara dinner Fath yang sedap.nyam3

Mesti korang ingat Fath ni asyik makan makanan yang rupanya macam mahal je kan....actually...tak mahal la...janji sedap ....sometimes kita kena anugerah kan dekat badan kita , makan yang sedap-sedap, nanti teringin pula....sampai bawa mimpi nanti, dapat rasa sekali pun tak pe...janji halal kan....paling sedap masakan melayu la..lagi-lagi ikan keli salai...gila sedap!my fav!!ayah masak masakan kampung memang sedap.

Apa yang yang Fath boleh kongsi Fath cerita di sini...tapi hampir semua cerita Fath ceritakan..hihi...


Nyempel namanya...

Termasuk lah makhluk yang paling manja ni, KUCING. rumah kami sekeluarga seperti rumah insan buat kucing-kucing diluar sana, haha! Kami terima dengan baik , bila ada kucing datang bertandang minta makan ataupun nak menetap terus. Termasuk lah kucing dekat atas ni, Si Nyempel ni teramat manja dan suka menyempel dengan kami semua, tapi kalau dia buat hal, memang kena nyah la...huhu..itu rules di rumah kami, so..behave and nice ya...


oh ye....kakak balik hari ni, kami spent time together di rumah, seronok..tengok cerita 'jangan tegur lagi' ...aaaaaaaaa!!!!lariiiiiiiiii!!!!!cepatttttttttt!!!!!riuh gila satu rumah , menjerit nampak hantu dlam TV.hihi....maklumlah, Fath jarang dapat tengok TV.


p/s:layan cerita fashion pula nak tak.....????baca post berikutnya ok.

No comments: