Tuesday, January 5, 2010

Time for myself

05/01/2010(Tuesday)-Niat malam tadi nak pergi gym, maka harus ditunaikan nanti, hari seperti tidak lengkap. Bangun seawal 10 a.m dan bersiap terus ke Gym, sekian lama tidak bersenam ni..naik lemak ni...hahah!!!tapi berat masih maintain. Kurus tapi tidak sihat buat apa kan...Maka kepada orang ramai diluar sana termasuk lah kawan-kawan, kenalan, followers dan yang tersinggah di blog ini....anda semua jangan lah bersusah payah untuk kurus ok.Hanya amalkan diet yang seimbang, tidur dan rehat yang cukup dan senaman. sudah bermadai.Kalau nak kurus macam bangau...baik tidak payah...kurus tapi tidak sihat.Tidak ada maknanya hidup lagi.hahah!!cakap lepas pula Fath ni.

Itu adalah secara logik dan sahihnya.Fath yang kurus ini ,(tapi berat 48kg-tulang yang berat) pun bila tidak bersenam , sakit memanjang ...Oleh itu harus seimbangkan semua sekali.Fath hanya sempat bersenam di gym sahaja,di Celebrity Fitness ,Bangsar. bukan apa..memang tiada masa, kalau anda diluar sana ada banyak masa boleh la bersenam di taman rekreasi ke...jimat tidak payah keluar duit. Tetapi kena buat betul-betul la ye.

Apa yang lagi menarik hari ini, Tengok gambar diatas ini, potret pelakon Renee Zellweger. Cantiknya!!dan berharga Rm 2500. Okay la tu kan..

Setakat jam 7 p.m tadi , sebanyak inilah ahli atau pun members dalam fans club Fath yang telah ditubuhkan malam semalam.Alamak gambar tidak berapa terang la...938 members.Terima Kasih banyak-banyak!Terima kasih memahami.hihi....

No comments: