Sunday, January 3, 2010

my fever day....


03/01/2009(Sunday)-Bangun pagi terus demam ini mesti terkena hujan renyai-renyai semalam. Demam pun demam la, kerja tetap kerja tetapi pergi petang la..sengal betul rasanya.Lapar tapi tidak tahu nak makan apa, dekat meja makan , ada bubur asyura la! pihak surau bagi. Sedap! Bersiap terus ke kantor.

Ini lah branch(breakfast+lunch) Fath

Ini kira santapan Fath untuk hari ini, iaitu Chicken Teriyyaki dari Subway.makanan yang berkhasiat dan sesuai lah dengan Fath yang demam ini.Hendak cari soup tapi bukannya kenyang nanti.

Bersama Izzat

Tidak sangka pula Izzat berada berhampiran dengan kantor, saja je PING! dia dalam Blackberry Messenger(BBM). Rupanya dia baru balik dari casting PromoAstro, Fath dapat mesej dari Kak Kay Maria Tapi Fath tidak dapat pergi kerana demam...Tidak larat untuk menunggu giliran nanti.


Manja tak?hihi, posing nak snap picture buat Deng.

Hari ini Bermula Fath dan Deng tidak berjumpa sehingga lah 6hb nanti kerana dia ada kerja hari ini dan esok dia akan pergi melancong bersama keluarga di Phuket!best tu...Apa pun selamat bergembira dan berehat. Yang pasti Fath nak Deng dan keluarga selamat pergi dan selamat pulang.Itu sahaja.

Jaga diri anda semua ya..
Esok Fath sambung bercerita lagi ya...

No comments: