Sunday, January 24, 2010

Pertandingan akhir irama malaysia


23/01/2010( Saturday)-Fath menyanyi ke? gila ke apa??hahaha!! Fath datang sebagai penonton.Sebelum tu hari ni Fath kerja seperti biasa. Balik kerja baget nak pergi gym, tapi cancel last minute, ye ye je Fath letak status dekat twitter ,semangat kononnya.haha!! akhirnya terus ke Puchong , jemput Ani!, siapa Ani? pernah ke Fath cerita pasal dia??

kalau korang nak tahu, Ani ni kawan paling rapat masa belajar di kolej dulu. Kami kawan sejak semester 1 lagi, tapi sebilik masa sem 3 samapai la sem 6, kira 2 tahun la kami tidur sama bilik, gamelan sama-sama, dating sama-sama.haha!!banyak kenangan bersama. Ani antara kawan yang paling rapat, kami mula berjauhan sejak tamat belajar tapi still contact sampai sekarang,.

Baget akan jumpa ahad depan, wedding Shila, sorang lagi kawan dekat kolej. rakan segamelan la....bawah ni Fath selitkan gambar masa kami aktif bergamelan..huhu

Kelab Gamelan Emas IKN


Ani dan Fath

Sambung balik cerita tadi..bersiap sebentar di rumah Ani lepas tu terus pecut ke Angkasapuri , tepat jam 8.30 pm kami tiba dikerusi kami, haha!!di kerusi jemputan yang masih kosong ngam2 la untuk kami.layan juga para finalis nyanyi...best diorang ada bakat menyanyi, Fath nyanyi memang hancur la..layak dekat toilet atau dalam kereta je...dan bilik sekali...haha!!Pemenang dimenangi oleh peserta India, ke-2 peserta China dan ke-3 peserta melayu.Macam rancang la pula.hihi..

artis jemputan....


ini pula kawan baru...haha!tak lah, uncle mana pun tak kenal tapi dia suka buat Fath ketawa sorang2, haha!!kelakar juga uncle ni.


banyaknya makanan...tapi Fath makan sate dan kuih muih je....tak lapar.jamah pun jadilah..nyam2...alhamdulillah.


pose dulu sebelum balik....

Apa pun, memang seronok la..dapat meluangkan masa bersama Ani, kami memang banyak cerita dan akan sambung lagi ahad depan..hihi...

p/s: jangan lupa baca post lepas ni...aktiviti hal modelling pula..

No comments: