Monday, January 4, 2010

perempuan cantik @ lelaki hensem?


'Suka tengok perempuan cantik dari lelaki hensem".... petikan dari status Fath didalam facebook dan twitter semalam.Agak panas jadinya...Memang itulah hakikat nya..Mungkin lelaki hensem ini susah untuk diketemui dan menjadi was-was dibuatnya..maklumlah...lelaki sudah ramai yang 'bengkok' payah nak ketemu yang tulen.Nasib baik Fath dapat boyfriend yang sememangnya lelaki tulen.hihi..

Fath memang jenis susah nak suka dekat seseorang lelaki, kawan boleh lah..mahu bercintan....payah lah..Fath memang suka tengok perempuan cantik dan lepas itu Fath akan puji mereka , dalam hati pun jadilah...anugerah dari yang maha Esa tu.Kalau orang perempuan itu berpakaian cantik ,Fath pun nak secantik seperti mereka....termasuklah alat solek dan sebagainya.

Anda pula bagaimana?jangan tengok dan jealous pula ye..salah tu....perempuan memang ada perasaan sebegitu...ala...kalau ada perempuan lebih cantik dari kita , terus mencantikkan diri lebih dari mereka la...apa susah...kan bahagia!....selamat mengamalkan petua Fath ini ya.hahah!!



Tidak sampai beberapa jam status tadi di post kan dalam twitter dan facebook , Fath pulang ke rumah auntie dan pergi keluar bersama untuk makan malam, duduk je Fath ternampak pula jejaka hensem depan mata.hahah!!tergelak seorang diri terus curi-curi ambil gambar mereka dan post kan di ubertwitter...hahaha!!Payah tau mahu ketemu lelaki hensem yang ramai duduk berkumpul direstaurant biasa. siap tengok bola lagi tu...hihi apa pun Fath sudah ada Deng , tidak hairan pun..muka hensem..hati hensem ke??oleh itu kita sudah dapat yang baik hati sudah cukup membuatkan Fath berasa bersyukur.hihi...

Jemput makan.yummy!

No comments: