Thursday, January 7, 2010

Casting for jack & jill (tv ad)

Wanie,Ellie,Wawa dan Fath

06/01/2010(Wednesday)- Fath kerja pagi pula hari ini, maka bangun pun pagi la...alahai...sengal pula badan, semalam punya pasal la ini, dah lama tak pergi gym, sekali workout....ambik!satu badan sakit. Cerita utama bukan pasal sakit badan ye , tapi mengenai aktiviti hari ini,. Deng sudah pulang ke tanah Air pagi tadi ,WELCOME HOME!! maka WAJIB berjumpa! Apa pun sattlekan apa yang patut terdahulu.

Kerja tetap kerja, makan adalah mesti nanti gastrik lagi , hari ini sengaja makan McD! lemak pun lemak la. Yang pasti tidak kepingin nanti. Lalu pula depan Jusco , nampak pula Rocky!!(biskut kegemaran Deng) beli terus sekali 5 kotak....Semangat jumpa dia nanti, Segalanya rushing hari ini,Oleh itu Fath harus keluar awal sedikit untuk mengelak kan jem , KL memang begini , hari weekdays dikala petang jalan raya memang sesak . Nasib baik Fath sempat sampai sebelum jalan jem, Cari punya cari office production ini di kawasan kilang. Di sunway Damansara. Buat apa pula Fath ke sana?Casting!


Ini adalah casting pertama yang Fath hadir untuk tahun 2010 ini dan casting yang ketiga Fath terima sebenarnya, sebelum ini ada masalah masa dan kesihatan. Fath suka datang untuk uji bakat, mana lah tahu ada rezeki disitu, yang pasti dapat kenalan baru!Dan yang pasti enjoy!

semasa perjalanan sempat tangkap gambar sunset di tengah bandar!

Jalan sesak semasa nak pergi ke arah Cheras/Seremban

Selepas selesai casting , Fath terus pandu ke Bandar Tasik Permaisuri, Cheras, jemput Deng untuk Dating la...Dinner di restoran Bali Feel, Bangsar, terus tengok wayang cerita, "Did you hear about Morgan?" di GSC Berjaya Times Square, boleh tahan sebab relax...minum pula di Oldtown ,Cheras ,pada am 11.50 pm! tiba jam 12am(07/01/2010)....HAPPY BIRTHDAY DENG!!SWEET 22!!!ini merupakann pertama kali, malam hari jadinya kami ada bersama!!!!!!tapi Fath minta maaf sangat sebab tidak prepare apa pun, Fath tidak baget kita jumpa hari ini, i thought esok, ye la ..Deng baru pulang dari Phuket dan takut-takut dia ada surprise birhtday dari orang lain seperti sebelum ini.....apa pun...Enjoy your birthday!!!esok kita jumpa lagi!!!selepas wish dan minum bersama Hantar Deng Pulang.

dinner Fath

santapan kami di oldtown!

Singkat pula cerita Fath kali ini, bukan apa, Fath nak cepat la..haaha!!!!banyak perkara nak buat ni...Dan korang perasan tak? penulisan Fath pun dah semakin santai , untuk 2010 ada lah perubahan kan...dan kerana nak kerja masa.Masa memang kuat cemburu!!hahah!!Sambung lagi cerita esok ya!!!!keep reading!!

2 comments:

cik EPAL said...

gila hot hot semua...nanti boleh la tengok fath kat tv lagi :D

siti fathiyah said...

cikepal!!!tq!!!kalu dapat this job dapat la semua tgk fath beraksi lg..hihi...hv a nice day!!