Friday, January 15, 2010

Happy Birthday Ayah!!!sweet 57.


13/01/2010(Wednesday)-HAPPY BIRTHDAY AYAH!!sweet 57.pejam celik, ayah sudah berumur 57, alhamdulillah Allah S.W.T panjangkan umur ayah.Athiyah sayang sangat ayah.susah senang Athiyah, ayah tahu dan selalu ada disisi.

nampak macam tengah hari kan.padahal petang ni, lighting restoran ni terbaik!hihi

Baiklah, hari cerita Fath tidak lah menarik mana pun, pergi kerja seperti biasa, kerja dalam minggu ini memang bertimbun, sampai makan minum entah kemana, tapi sempat juga untuk meluangkan masa dengan kawan Fath, Abang Halem di D'lish Bangsar, oleh kerana office kami berhampiran Bangsar, maka senang lah untuk berjumpa, kalau jauh , rasanya kena tunggu cuti la jawabnya, tak pun tunggu bila betul-betul free.Hampir sebulan kami tidak berjumpa sejak balik dari Bandung tempoh hari.Borak punya borak sampai tidak sedar jam sudah menunjukkan pukul 9.30 malam.Punyalah banyak cerita nak dikongsi bersama.hihi.Terima kasih kerana meluangkan masa.

ini lah menu Fath.nyam!!sedap ...strawberry pie, wedges dan hot honey lemon tea .

jemput makan.

Sepatutnya Fath dan sekeluarga sambut birthday ayah beramai-ramai, tetapi kakak dan adik Fath sibuk, Oleh itu Fath hanya membeli kek untuk buat surprise birthday ayah.Alamak, terlupa nak ambil gambar haha!!tak apa nanti sambut betul-betul, gambar akan disiarkan.hihi Mungkin hujung minggu ini kami akan sambut beramai-ramai, termasuk kakak tercinta.miss her so much!!Ok lah...nak sambung buat kerja,baca lah post yang berikutnya ok.

No comments: