Wednesday, January 27, 2010

Lunch time!!

27/01/2010(Wednesday)-kejapnya sudah hari rabu kan?, kerja la apa lagi...dalam pukul 11.30 pagi tadi Fath dapat panggilan dari member kesayangan Fath ni..Pac!,ajak lunch! yeay!!lama dah tak jumpa kawan lama Fath ni, laki orang dan bakal jadi bapa dalam masa lagi berapa minggu ni ,dapat baby nanti Fath datang ziarah ye...jaga kakak Nana bebaik tau, Pac! .dia ni memang paling paham Fath,kalau ada masalah ke apa ke, mesti minta pandangan dia . Fath anggap dia macam abang sendiri, ye la ..Fath mana ada abang.kami kenal semasa Fath menuntut di kolej lagi...


tengah hari yang panas dan silau , sun glass pula dalam kereta Fath , so pinjam la sun glass wife Pac,pinjam sebentar ya...huhu

our dessert, waffle!!!

maka n di A&W, PJ.Yummy!!for all these lemak!Fath ikut je apa yang member nak makan,kena pula member yang suka dan kuat makan.Fath balun coney dog,curly fries and orange juice.tapi petang nanti kena workout bersungguh2 la...hahah!!buang balik lemak2 tadi.


sejam je luangkan masa bersama, sambung kerja dalam keadaan kenyang melampau. kerja..kerja....

p/s: seronok rasanya bila dapat berjumpa kawan lama yang paling rapat ni, walaupun sekejap.excited tunggu baby Pac ni...mesti comel!...counting......huhu....

1 comment:

Pak Bondi said...

wah untung hadiah besday dapt gi vacation...kawan u tu tak nak sponsor i gi makan angin kat london ker?