Tuesday, January 26, 2010

Hari kereta sedunia...

sementara Tunggu Deng cari aksesori ,Fath main snap gambar sendiri..huhu

25/01/2010(Monday)- Offday!!orang lain start kerja, yang Fath pula baru nak cuti, last week Fath tak cuti langsung tau. Sebab simpan cuti demi kereta kecil Fath tu la...ataupun dengan nama manjanya...CINTA.Nak buat service kereta je, tukar minyak hitam dan pelbagai tu la...untuk service 20,000 km. kiranya dah nak masuk setahun la Fath dah gunakan si CINTA ni.hihi...Alhamdulillah CINTA tidak pernah rosak.Siapa je yang selalu pandu dia selain Fath, ayah dan Deng je kot...itupun dalam area Klang Valley je.Yang pasti pergi balik kerja la.

Mana kereta Fath??belum diservice lagi..masih menunggu turn.Baget diorang buat lama, so..Fath balik la dengan ayah.

Apa yang ditampal pada kereta Deng tu..

Lebih kurang pukul 1pm, kereta Fath dah siap, lepak jap dekat rumah then pukul 3 pm terus bersiap ke rumah Deng, dating la, apa lagi. Hari ni kami habis kan masa demi kereta semata.haha!!sebab tu lah Fath tulis tajuk "Hari Kereta Sedunia"...harap jangan ada yang salah ertikan...suka-suka je..

Tadi kereta Fath dihantar service kan, kereta Deng pula di bawa ke kedai aksesori kereta. Pelbagai la boleh dibuat untuk kereta ni, kegemaran lelaki kebanyakkannya, Fath tak ada la excited bab ni, untuk tengok suka la.

Selepas makan dan Sebelum tengok wayang kami ziarah dulu di Pets Wonderland ni...meow yang tersangat la comel!!Fath memang tak boleh hidup tanpa kucing....sounds funny, but it's true sih...




Apa yang kami rancang kan semalam nak tengok wayang...cerita..Tooth Fairy..mula-mula Fath excited la...ingat cerita tu macam The Rock sebelum ni, tapi bosan la...ada la part kelakar , 2 3 scence je...kalau korang nak layan , pun boleh...Fath bagi 2 bintang je..kwang... kwang...kwang.... Apa yang pasti , Fath dan Deng tunggu cerita Alice and the wonderland!!

p/s:Inilah kepoyoan ku..menulis journal yang entah apa, saja suka nak bercerita....yang suka baca, boleh teruskan membaca..pada yang tak....baca cerita lain la..'topic' ke...'modelling in me' ke..hihi..baiklah...Fath nak sambung kerja...daaa...

3 comments:

irr3placeable_eyan said...

sy ske bce..alwiz bce..keep on writing ye..

siti fathiyah said...

thanks!!have a nice day!!

Legasi Piston Pecah said...

wah kereta dia..yang boleh main seret-seret tayar tuh ek