Sunday, January 17, 2010

Casting Colgate TVC

Bersama Alliya(model fair & lovely)

16/01/2010(saturday)
-OFFDAY!! Bukan senang Fath nak cuti di hari minggu ni, Cuti ini tidak dirancang pun, sebab sudah 8 hari Fath bekerja non-stop dan belum cuti , maka hari ini sesuai lah untuk merehat kan diri sedikit dengan family dan kawan-kawan rapat (yang mana sempat).Kebetulan kelmarin Fath dapat message dari 1 production ni, ada casting untuk TVC COLGATE pada 15 & 16 hb. So , Fath datang lah hari ini..Ditemani oleh jiran yang paling rapat, Engku. Kami sudah lama tidak hang out sama-sama. Engku ni lah orang pertama yang menemani Fath casting dan shooting (GARNIER) dulu.


Muka isi borang


borak sampai ketawa besar.hahahaha!!

ini untuk iklan gigi la...bukan rambut...hahah!!

baca skrip, akhirnya buat skrip sendiri hahah!!

ukur...jangan tak ukur...

Muka tengah tunggu giliran dipanggil...

1....2.....3...action!

memandu untuk cari makan

Seperti biasa kalau nak pergi casting memang tak makan lagi, Dah pukul 3 petang baru nak cari makan. Fath memang selalu macam ni...kami terus ke Bangsar sebab itu lah tempat yang paling dekat nak cari makan dan tidak sesak. Tukar aju dulu, bukan apa, tak selesa la pakai baju office ni, demi casting tadi sanggup je.Mula-mula makan nasi di foodcourt , lepas tu terus pergi Paparich, bukan apa nak minum air fresh milk with longan je...Engku pula yang teruja dengan air tu..hahah!!


Korang mesti kena cuba air fresh milk with longan, dan steam bread di Paparich.

Inilah Engku

Tidak rancang pun untuk turun ke Wangsa Maju , alang-alang sebenarnya, kami lepak minum la dengan Nikman pula, patutnya ada sorang lagi....mana dia???Nahar kau belum balik so...aku kena balik , kawan mama aku datang rumah lah..harus pulang...

muka kenyang semua ni..

Sepatutnya Fath jumpa kawan seorang lagi Liz. Fath rindu sangat nak jumpa dia. Dia lah yang memperkenalkan dunia modelling ni.Thanks to her so much , by the way, dia sudah pulang ke Uitm, dah nak start class sudah.. next time la jawabnya...Apa pun Fath seronok untuk hari ini, dapat jumpa kawan-kawan lama dan spent time dengan family. alamak rindu Deng la. dia bercuti di GentingHighland bersama family nya.Best2! nanti kan post pada hari lain pula ye. selamat berhujung minggu!

No comments: