Wednesday, February 10, 2010

postponed


10/02/2010(Wednesday)-Ada sesiapa birthday hari ni ke??saja tanya tanpa niat pun..hihi, Bangun punya la pagi...5 a.m, apa bikin pula??betul tak Fath kata, no.5 ni selalu menjadi saksi bangkit dari tidur ataupun baru nak tidur..semalam tertidur(dalam keadan memegang erat si DONG DANG.Al-kisahnya nak bbm dengan Deng, last2 tertidur jua...Tersedar dalam pukul 5, terus pantas menaip(sambil membuka mata sikit ala sepet) bbm untuk Deng, mak tau, dia tak tidur lagi..then sambung tidur balik dengan lena nya.

Pagi2 dah dapat message dari 1 production ni(bukan calang2 production 'cos ada link dengan astro dan Tv3) bagi alamat office diorang, terkedu macam biasa sebab di Kelana Jaya(Pening berpusing nak ke sana), maklum lah buta jalan (Shah Alam,Klang,Petaling Jaya dan Kelana Jaya),.

pergi la bakar kalori di Gym dan terus ke kantor..macam biasa cari parking bagai nak rak..lebih dari 1/2 an hours juga la...kalau makan+pergi toilet+window shopping +sattle dah kot).
Parking pula jauh sebatu dari kantor, yang paling cemas Deng dah tunggu di Starbucks. Nasib dapat parking, kalau korang dalam situasi Fath macam mana 'cos si dia nak bergegas ketempat lain..mahu rasa macam nak terbang kan?.

Jumpa je Deng terus senyum lebar (mood i selalu ceria tau), terus Deng bangun dapat kan kunci kereta di Vallet Parking, eh?MAU pun ada la...'hi..congratulation!!berjaya masuk ke........(shhhhhh...tak leh bagi tahu..nanti korang akan tau juga).Kami borak la kejap tumpang kerusi Starbucks, kemudian mereka pergi....macam rindu je..(yes!i am!).

Bergegas ke kantor dan mulakan kerja sambil makan...makan je tau...lapar berlari di gym+dari parking tadi+letih beb.Terus print map ke Petaling Jaya,la....tak jauh dari tempat casting hari tu...boleh la ni..tak sampai 10 minit dapat mesej dari mereka lagi, POSTPONED! on friday la....ku terima hakikat dan tak perlu rushing dari hospital ke sana nanti....(plan awal macam tu la).


Macam tu ,Fath decide ambil cuti hari jumaat ...malas nak rushing...maka dengan bangga nya Fath cuti 2 hari berturut2 la....haha!!macam pelik benar je...yang pasti boleh jaga mama di hospital(lepas operate nanti).

p/s:Entah kenapa pening pula ni...migrain datang tetiba, kenapa pun tak tahu, tak boleh nak taip la..nantikan cerita esok ye..mama operate.doakan segala selamat.amin.

No comments: