Monday, February 22, 2010

Bezakan...ada beza ke?



without make-up (atas), with make-up (bawah)

22/02/2010( Monday)- Dah bangun, then tidur balik, bangun lepak atas katil layan CSI. Lomah ubi kayu harus dibakar dengan workout ni.But..before that, Mari menghias diri dengan muka bangun tidur + baru lepas mandi = make up time! bukan ke kata nak pi workout tadi, saja je...sambil tengok Tv katanya.Conteng kejap je, then basuh balik 'cos nak bersenam(amal hiup sihat kan,hihi..).Tak ada apa yang special pun, macam tak ada beza je, kira macam nak cukup syarat je..so di bawah bahan2 nya, simple + murah + sikit = bukannya nak photoshoot.

hari2 pakai benda alah ni

today tak payah cerita apa yang minah ni buat la yek, sama je...kerja, makan, workout...erm...what else? melukis!(macam tak ada mood nak berkarya je...) ,nothing special tapi tak bermakna hidup ni kosong, routine still padat dan mampat. Pagi tadi dapat mesej dari seorang kenalan (modelling) ,ada casting lagi for today , tapi masa tak kena so..past to another friend,good luck my friend!Good luck juga buat Kak Teh, jangan gentar buat rawatan syifa malam ni ye, insyaAllah i'll be there to give u support.

Stop thinking,darling!-tegur diri sendiri , syok fikir macam2.otak pun mahu rehat juga.Nanti kita sambung lagi ye...bila ada idea nak bercerita.daaa...

p/s : sambil layan lagu ' I surrender by Celine Dion ', cari mood nak melukis. last2 blogging..haha.

No comments: