Wednesday, February 17, 2010

feelings of the day...


17/02/2010(Wednesday)-
12 jam bekerja?! workaholic ke minah ni? stuff lain ada hal penting nak dibereskan..tinggal la mak ni sorang2, jangan jadi batu tak pun kayu ye..dari awal lagi Fath dah plan apa nak buat. selain makan, minum dan layan si internet ni...pasang mood..not too happy, bukan mood marah, bukan juga mood sedih tapi 1 mood yang istimewa. Rasanya pelukis mesti faham apa yang Fath maksudkan, sama la kalau korang penari ke, perlakon ke, penyanyi ke..mesti kena ada 1 mood tu..baru dapat feel,fokus dan buat.

Dari hari tu lagi nak bikin ini gambar tapi mood 'istimewa' tu belum mai lagi, tapi Fath tak boleh la nak siapkan dalam 1 hari, entah kemana kerja nya nanti...mata pun kena rehat, otak pun nak relax.Bagi Fath , bila dah ada mood tu kena tambah 1 lagi bagi jiwa berkobar2, contoh ye..kalau korang nak joget..kena la pasang lagu kan..kalau nak workout...nak lari pula tu..tak kan nak pasang lagu sedih tangkap air mata jatuh, kena la pasang lagu yang boleh buat kita lari kena tangkap polis ke..haha!!untuk gambar member Fath ,Intan Zulaikha Raja Hazenan ni..'I surrender by Celion Dion" pilihan Fath.




p/s: setakat ni je untuk hari ni...mata pun nak naik penat, tak salah la kan,start lukis pukul 3 tadi sampai pukul 7pm. dah la tu. nanti sambung.rehat3.Janji esok cuti dan ada casting!berlakon.erm....macam biasa, cuba je la..

4 comments:

eMiRaTeZ said...

Nice pic! Macam pro nyer sketching. Mmg layak jadi design consultant. Hihi.. So esok ade casting iklan ek? Good luck! ^_^

Zul said...

Hi there. Keep it up for a good job.You really have a lot of nice blog here. Lots of information. I have read and passed on this info to my friends as well.


Cheers!
fivezull
MoneyAllMyLife
One Drop Perfumes
Free Movies
Online Degrees
Higoat
freesmartphoneblackberry.Co.CC
freewebsitehostings.Co.CC
freeblackberryphones.Co.CC

siti fathiyah said...

thanks guys!

alhamdulillah kurnia dari-Nya.Fath akan guna kan dengan sebaik mungkin.u know what??drama casting yesterday..i've got it!!so excited!..

liza said...

smart lah
hehe :)