Saturday, February 6, 2010

Semuanya di Bangsar


05/02/2010(Friday)-Happy Friday everyone!!Apa yang happy sangat dik non....kerja seperti biasa, itu lah routine ku yang tidak pernah bosan pun , ditambah adanya appointment dengan member Fath untuk design kan 1 sudut officenya di Bangsar.Terima Kasih kerana mempercayai minah suku jagung dalam bidang desingner ni..Fath akan cuba yang terbaik ya..1st Fath beri opinion dulu lah...takut tak kenan nanti..so..hari ni Fath datang lenggang lenggok ke office member Fath ni untuk tengok sudut yang dikatakan tu...then baru boleh discuss konsep,material,dan costing.Meeting kejap je...Nasib office kecil kalau besar , masak juga nanti.


sudut belakang sofa ruang tetamu ni lah yang dikatakan tu.

ruang meja kerja

Sambil meeting Fath sempat ambil gambar keadaan federal highway dalam pukul 6pm dari tingkat 18 ni..macam ni keadaan jalan raya, tak payah balik la..baik pergi gym atau lepak minum...


motif?

kenapa muka Fath macam sengal je ni...

Selesai sahaja meeting tu..Fath terus ke Bangsar Village, terjumpa auntie(sebelah ayah). Kak Mastura ni dah kahwin ok...dan ada anak pun, tapi dari jauh macam anak dara minah salih!, yang kelakarnya, tengah kami rancak berborak, Deng kebetulan lalu disitu (kata nak pergi gym samakan), dia baget kawan minah salih la...haha!!bila dikenalkan pada kawan-kawan kak Mastura pula,terkejut mereka Fath ni anak buah dia ok...

Meh Fath cerita sedikit sejarah hubungan Kak mastura dengan keluarga Fath, mak dia ada nenek, nenek dia adik beradik dengan nenek Fath sebelah ayah, kiranya mak kepada ayah atau pun nenek Fath la...hahah!!!confirm korang pening..secara ringkasnya, nenek dia dan nenek Fath adik beradik...hahah!!kira kami ni 2 pupu.Sebenarnya dia sepangkat dengan Fath, mak dia sepangkat dengan ayah Fath.Tapi Fath lebih senang anggap dia seangkatan dengan ayah je..sebab perbezaan umur yang ketara, mana taknya..Fath belum lahir dia dah berumur 20-an.

Oleh kerana rumah keluarga dia berdepan dengan rumah atuk dan nenek Fath , ayah boleh berjumpa mama.hihi...dan ayah rajin datang rumah family Kak Mastura,kebetulan ternampak mama dirumah jiran disitu... Kalau tak, tak ada la Fath.korang faham dah kan.???


roti bakar dan hot honey lemon

Lepas tu minum pula di Chawan bersama Kak Mastura dan kawan-kawannya....

workout lepas tu , Deng pun ada sekali. dan Dinner pun sekali...menu biasa kami..Nando's, kemudian Deng terus pulang bersiap pergi Johor!ada weeding maa...huhu...


p/s:tetiba jadual padat tetai kenapa agak moody..sehinggakan terbenggong seketika depan Deng, Sorry Deng...emosi kureng ok.it's not about time,you or somebody else but it's about me.i'll be fine.

No comments: