Friday, February 5, 2010

kenalkan...meow meow....

inilah kucing peliharaan tetap kami

04/02/2010(Thursday)-Exclusive Fath tayangkan muka-muka wanted ni.. KITTY, ETAM, ANJE DAN NYEMPEL. 4 ekor kucing tetap kami sekarang ni, sebanrnya ada banyak lagi dekat belakang rumah tapi tu kucing tumpang je....Hanya si Kitty sahaja kami pakaikan rantai berloceng, atas sebab warna bulu dia sama macam tuan punya rantai tu sebelum ni..siapa lagi kalau bukan bapa dia, D'LEH!, siapa pakai rantai tu mesti baget comel..dan sedikit berlagak.

sambung dari post yang semalam ....aktiviti selepas balik kerja.refer post semalam, Fath ada kata pasal 3 plan lepas kerja, 1.pergi gym seperti biasa, 2.ziarah sepupu di wangsa maju, 3. jalan-jalan....akhirnya Fath pilih 1 dan 3, yang no .2 tu kena postponed sebab tuan rumah tak ada. Lepas pukul 6 petang, nak pergi mana je? semua jalan jem, baik rehatkan minda dan cergaskan badan di gym.

Redahkan hujan renyai di Bangsar terus masuk kedalam kereta , masih terfikir mahu bikin apa.Baget nak cari ice-cream tapi macam sejuk je..jalan-jalan di merata KL, kebetulan Izzat free...jumpa borak-borak sambil makan char koay teow..sedap! ada yang tak suka makan ke?rugi beb.

Fath cakap je lebih tapi tak makan habis pun, thanks to Izzat 'cos tolong habiskan..hihi...kenyang je balik la terus ke rumah family...


char koay teow

P/s: masih kempunan ice-cream....nak ice-cream!tapi nak makan sambil jalan-jalan...huhu...

1 comment:

Legasi Piston Pecah said...

nak sekor kucing yang berwarna warni tuh buleh....jaga betul ek kucing...bawak gi spa ker?ek..haha