Saturday, February 27, 2010

New TV2 Horror series Casting( The Best Casting Ever!)

bucuk baru bangun tidur

27/02/2010(Saturday)-Bangun pagi rasa macam cuti tapi hakikat dan reality nya-hari kerja ku.on weekends?of course saya yang suka dan gila bekerja.Boleh juga disinonimkan 'workaholic girl'.Liat bangun tuh dah pasti lagi2 memeluk si Teddy bear a.k.a BUWEEK ,bukan tak ada nama yang comel lagi glamour tapi Si Buweek ni memang dilahirkan menjeler lidah 24/7.Cuba korang sebut BUWEEK , sambil tengok cermin comel tak?yang pasti tak secomel BUWEEK kita.Neway thanks to Mr.Wan 'cos gave these cute bear 2 years ago.Fath selalu sebut 'have a nice weekend to everyone' -kepada yang bercuti untuk riang ria,not for me normaly. Tapi Today i've got something (casting), at 10 a.m, padahal keluar dengan lembab at 11 a.m, 'amal gaya hidup sihat'-Kak Teh selalu perli..Standard casting pagi-petang.Normal mode terus menuju kecemerlangan bersama CHINTA.1st time tak perlu menekan suis ON at computer-search google map-print, hebat! terus redah semua traffic light, sampai tanpa sesat(pernah datang kawasan casting , ada another production at same area)cehh!!sama minah ni.

Guess what?!1st : terjumpa Mr.Top Ali , can u emagine yang I jumpa tu member I (he's director clip video for Muzik Aktif, rakan lepak karaoke and dinner with another people dalam industry perfileman) sambil salam terkejut serta ketawa. 2nd : tersenyum terkejut terdapat jejaka berbadan sasa.wahhh!!!!!baget fahrin Ahmad @ Fizo Omar tapi 2 orang personal trainer dari Celebrity Fitness Bangsar( kami gym sama)-borak semeja dengan riuh. 3rd : kenalan Facebook ,LYNIEY (tak kenal dan tak ingat, but she's remember me, thanks dear!)

Encik2 Abang berbadan sasa...jumpa di gym nanti ya..

Situasi casting jadi macam tempat lepak dan berborak 'cos semua talent memang talkative dan mesra (Si Abuba, Chris and Joseph), padan la dengan post twitter Fath lepas CEPAT, BETUL, MESRA.Selalu Fath yang terawal , but for this time yang terakhir , no.14 lagi...I like. Masuk bilik casting sambil ketawa, 'Assalamualaikum guys......'-pasti ke macam tu?kami ketawa, Fath tak tahu langsung casting ni member yang punya.Berborak dengan rancak macam dekat kedai mamak, 'Fath ,U kenalkan diri U dekat camera then U baca la apa nak baca...'hahaha!!!funny gila.These is a BEST CASTING EVER!

ngam2 ,masa untuk bla ke kantor...perfect day!!malam ni director dan member2 lain ajak dinner sambil melalak di The Curve. Jumpa disana ye kawan2.

P/s : semalam member sorang ni janji nak jumpa ,lagi 5 minit timeline cancel kan pula, niat terus ke rumah pick up adik2 menuju ke drive-thru dapatkan ice-cream McD!!!!puas hati mak!hidup pasti dibalas lebih kegembiraan.

No comments: