Tuesday, February 9, 2010

Mama dan Kris Allen!!!

pukul 12.30pm

08/02/2010(Monday)-Happy Birthday MAMA! sweet 52! alhamdulillah dipanjang kan umur.Tapi sebelum tu Fath nak cerikan dulu sesuatu yang menarik hari ni. Ada sesiapa yang tak kenal KRIS ALLEN? ,dia future husband i tau.haha!!nak termuntah semua orang.Deng dang tetap dihatiku,(takut kah minah?,dia lah satu2nya BF ok.), pendek kan story...semalam sebelum tidur terbaca surat khabar (Kris Allen turun Malaysia) ,paling mengujakan dia turun Mid Valley!dekat teramat dengan mak ni ok.

Pukul 12.30 p.m perut mak dah lapar tahap cipan kebuluran, terus pergi tapau dekat Yo!sushi, nasi goreng 1!ada ke?pergi cuba order pasti tersenyum riang rm4 je.,lalu je dekat center Court...pergh!!ramai yang dah mula beratur ....Kris Allen datang pukul 6 la.Memang semangat tahap power Rangers(mengarut sangat dah minah ni).

pukul 6pm

Paris Hilton ke??

Semangat la pula nak melukis hari ni..bantai je muka siapa yang ada depan mata....minah Paris ni juga jadi mangsa...15 minute je rajin nya...tu je la hasilnya..ada sesiapa mahu tempah??hihijust let me know ok.

routine ku ke gym...ada best nya hari ni..Deng turun gym Bangsar!tapi..minah ni kena pulang awal mahu celebrated birthday mama di.....PizzaHut!!!!!

sementara tunggu 1 family datang, Fath singgah di secret Recipe beli American Brownies!!(fav Fath dan Deng), mama ok je...yang pasti Fath yang lebih2 makan kek tu...

busy nya mama...semua orang wish ke??kakak on the line la..


kembar lain tahun yang suka makan, sorang makan banyak(ynag si tembam tu la) sorang lagi poyo2 je...


hadiah mama!korang mesti tak baget kan?selalu orang bagi hadiah beg la apa la...Fath bagi pokok bunga+pasu!hihi...mama suka tanam bunga(tanam,siram sekali la),tapi lupa la apa nam bunga ni.

lemak yang sedap!!!

gambar exclusive!kenalkan...sebelah Fath tu...Nisah(aka mak lang) dan Afiq (aka pak teh)


bergambar sebelum pulang...kenyang dan mengantuk...



Balik je rumah baget nak tidur la kan...lain jadinya bila para tentera dekat rumah ni tetiba aktif kesana kemari....diorang ni saja je nak tunjuk manja dan sihat la tu...tidakkkkkkk!!!!jangan main dengan pokok tuuuuuu!!!pokok(hiasan) pemberian Deng buat mama.tengok je la gambar si etam tu...si nyempel pula buat muka nak kena tampar.haha!!diorang always comel!!!

p/s:happy sangat hari ni!!Buat mama, keep happy ya sok nak masuk wad kan...stand by before operation on thursday(11/02/2010).

1 comment:

:: Husniyyah Alhusna :: said...

happy Birthday buat makngah tersayang :')