Tuesday, February 9, 2010

pirana!!!

09/02/2010(Tuesday)-Selamat hari selasa buat semua...mula lah jadual Fath untuk mama, baru pukul 8 pagi Fath dah bangun sepantas terkedu(apa tu?), muka macam tertinggal flight(apa hal pula ni?)haha!!ingatkan dah lambat nak ikut mama daftar masuk wad. tengok mama relaks je(Fath je yang terlalu risau, Deng pun agak terkanun aka terkanan sikit tengok Fath yang terkanun lebih)..siap borak dengan talifon(bukan cakap sorang2), kakak call. Apa lagi...tidur balik la....pukul 9am bangkit balik mandi an terus ke hospital...

Masa hantar tu rasa macam biasa je...sebab before this pernah hantar juga...tapi masa nak balik tu..tetiba sedih , tak ada sebab pun kot..mungkin kerana macam tak sampai hati nak tinggalkan mama dok sorang2 dengan pesakit2 dekat situ..ye la...suasna hospital memang tak best.dirumah lebih selesa.Tapi mama memang tabah dn tenang je...kalau Fath sure nangis sorang2.hihi...

taip ni pun air mata tetiba berlinang.....tersenyum bila baca BBM dari Deng..(i'll be there on thursday ok...always for u sayang.) thanks Deng.



haaa!!!!inilah kuih yang ku gilakan selama ni dan sengaja bagi member2 facebook terliur bila baca status minah ni..hahaha!!!kuih gulung!sedap beb....buat makan petang.

inilah pirana!!!!ataupun pirana darat. si nyempel ni memang over tau! pantang tengok orang dok senang dia mula la..suka gigit dekat mana saja yang boleh digigit..ajak gurau sama....

ni pula..jealous tahap melampau..kita orang pakaikan rantai baru dekat Kitty dan etam, dia nak juga..dia gigit gelang kaki Fath.ye la..nanti Fath belikan 1 lagi...kau nak warna apa??hihi...


p/s:esok giliran kakak jaga mama dan khamis tu Fath pula...hope everything will be fine.

2 comments:

Legasi Piston Pecah said...

mama sakit apa???...comel kucing tuh,confirm jantan kan...

siti fathiyah said...

kucing tu betina, mama kena kanser rahim stage 1