Sunday, February 7, 2010

Happy Birthday Ani!!sweet 24!


06/02/2010(Saturday)-Happy birthday to Apiz!!sweet 27!, actually birthday Apiz hari ni, tapi Celebrated Birthday Ani.Apa kena mengena entah. Kita join siap yang jemput je..nak suruh kita jemput kan sekali pun boleh..huhu.

Last week lagi Ani dah booking Fath ataupun dah buat appointment dengan Fath ,Terima Kasih jemput.Mak datang bukan tangan kosong ye tapi perut kosong, haha!Tetamu yang pertama sampai ,dan orang pertama yang balun dulu...yummy!hihi...bukan selalu boleh makan banyak ni, mak ni bukan gila makan tapi suka makan ok.excited tau bila mak tengok makanan sedap-sedap, tapi bila bab nak makan je...alahai.......ciput je.......janji dapat makan dan rasa,alhamdulillah masih ada rezeki untuk makan kan...



Apa yang korang tengok?Kek tu sedap tau, butter scotch from secret recipe!sedapnya! walaupun Fath ni nampak je kurus tapi ada lomak di perut(cakap nogori dah eden), workout tapi mak tak kisah!kek,coklat dan ice-cream fav mak.jangan ada yang sibuk nak catu fav i tau.haha!!

eh?anak siapa ni..kembar yang comel ni anak jiran sebelah Ani, tak interview pun nama budak ni..
tengok lah depan tu ada berapa banyak makanan, semua Fath balun..

adegan suap kek dekat birthday girl.

ani dan liza (sepupu)

muka kenyang yang teramat..lepas tu balik la,,buat-buat lupa pula...hadiah mana???

Hadiah Ani!hihi...baju kurung ni warna turqoise tapi kenapa nampak macam purple pula, SI DONG DANG ni rabun warna agaknya..haha!!

p/s: Kenyang tahap melampau ,pandu kereta dalam mengantuk..ish3, teruk betul perangai..sampai rumah Kak Ton terus pot pet pot pet....gosip girl...haha!!borak sampai pecah perut.seronok nya!tiada lagi moody...yahooo!!!

No comments: