Tuesday, March 2, 2010

Happy birthday to Deng's mom...


28/02/2010(Sunday)-Sekejap je dah masuk hari terakhir bulan february 2010, mengikut jadual dalam Si PA a.k.a my 2nd handphone memang tiada agenda yang tercatat.Baru tahu Birthday Mak Deng, i've got no plan, no idea untuk hadiah dan ok je(Deng ajak join).Temani Deng untuk sedikit persiapan-beli kek dan ambil hadiah buat mak nya yang tercinta( skema pula ayat minah ni).haiya..tetiba otak blank nak bina ayat/karangan/cerita dalam blog kali ni..make it faster and simple la ye...

terlintas nak belikan mak Deng bunga rose hidup lagi segar...rambau mana seketika 'cos semua cantik gila!(tak minat bunga sangat pun) tapi bagi kat orang memang excited tahap dewa.Plus! bagi Mak Deng baju kurung..

Sebelum terus ke Sg.Buloh (tempat celebrate) , beli kek dulu ye..dengan masa tak cukupnya...bagai nak terbang la kaki dan kereta..singgah di rumah si Baby Danish ambil hadiah...

Danish anak Rosma & Khai

Sweet 54 !!!!

makan melebihi selera ni...steamboard & bbq at the sama time...tempat ni tak jauh dari rumah kakak, memasak sama seperti macam di restoran korean.Harus datang beramai-ramai baru meriah dan layan sampai mengah(kekenyangan).

pendek je cerita kali ni..sebab rushing..so balik je baget nak tidur terus tapi layan bola pula , MU VS Astn Villa. tidur tak cukup la ,esok photo shoot untuk majalah Muslimah.

p/s:Fath sudah bersedia tempuh hari2 busy bermula esok....March baby March...

No comments: