Saturday, March 27, 2010

Kelmarin & semalam

SCARLETT JOHANSSON art work ku

25/03/2010(Wednesday)-Minggu ni Fath berceloteh disini secara marathon ye....cerita-cerita tak banyak,banyak layan diri dengan kerja, kerja dan kerja, dah 3 kali kerja kan...bekerja dengan orang, bekerja bukan demi orang dan kerjakan orang.wahhhh!!!minah ni dah mengarut pulak.Secara am-nya, REST WEEK sebenarnya, tapi kerja seperti biasa cuma tak ada kerja2 modelling & acting. Dengan riangnya focus pada workout di gym dan menonton TV. Seperti malas bunyinya. Bila dah start busy nanti tak sempat nak buat semua tu. Actually kepada sesiapa nak tahu perkembangan harian Fath setiap masa boleh add ku di http://twitter.com/sitifathiyah

Seperti yang korang tengok gambar lukisan diatas dah lama Fath lukis, cuma baru je siap. Lukisan tu tak dijual ,saja nak buat collection, kalau berkenan boleh la tempah ye...senang ! hantar sahaja gambar di email ku fath_thiyah@yahoo.com .

Balik rumah je pasti cari kucing @ meow2 kesayangan ku. bawah ni salah satunya, gambar si DIVA @ nama sebenarnya Si Nyempel. nak lepak atas katil je...harus ber-air-cond pula tu. Untung kucing zaman sekarang.

she's memang DIVA


melawat Abang Faizal a.k.a senior staff

Masa ku memang boleh diluangkan if betul masanya. Sebelum pergi kerja Fath singgah dahulu di Hospital Ampang Puteri , staff senior ku sakit kaki, tulang buku lalinya patah, tapi cuba tengok betul2 gambar diatas...dia siap layan laptop tu...kaki je sakit, masih gagah buat kerja ,contact client & staff lain. broadband & laptop ada kerja pun jalan la.Tak ada la boring kan.

Dari hadap TV memanjang pun bosan juga, sekarang ni terlalu banyak kes buang baby comel. kenapa ni???jangan la macam tu, kesian baby comel tu.Sayangi lah mereka.Sedih tau mereka yang bersalah buat macam tu kepada yang mereka yang tak bersalah.Sayang sangat baby2 tu. Dan pelbagai cerita hangat di berita2 sekarang ni, dunia dah akhir zaman kan. Apa pun kita kena harungi juga selagi bernyawa.


26/03/2010(Thursday)- Standard pergi gym dan kerja , kebetulan kawan kesayangan ku Ani free untuk temankan Fath lunch. pukul 4p.m baru nak Lunch?!itulah routine minggu ni terus dinner namanya tu.jangan ikut ye adik2 semua.nanti gastrik.

lunch at Sweet Chat

set spicy beef spagetthi sekali with hot ending dessert, bubur cacar

p/s : Dalam senyap2 jadual ku kali ni, terselit satu topic hangat di http://www.zonartis.com , terkedu dibuatnya. Esok Fath nak kongsi 1 cerita. Apakah ia???-bagi suspen sikit...kena la buka blog ni lagi...acehceh....selamat berhujung minggu semua!!!

4 comments:

zaza said...

kak fath...terernye awk melukis...
ari tu zaza suh mber lukiskan potret tp xjadi...

kak fath amik booking x?? huhu

siti fathiyah said...

hi zaza.
akk ambik tempahan.hantar pic terbaik n jelas ke email akk k,
fath_thiyah@yahoo.com

zaza said...

psl payment cmne lak akk???

siti fathiyah said...

zaza send pic dulu n give the size as well, then akk akn bg tau hrga k.