Tuesday, March 30, 2010

SUSTAGEN TVC casting

wajah keibuan..hihi

30/03/2010(Tuesday)-Kepuasan tidur memang penting ye, ku tak pandang ringan perihal ni sedangkan doktor2 pakar pun dah habaq tidur yang cukup membantu segala urusan harian berjalan dengan lancar+muka segar+ badan cergas=sihat mental & fizikal.

Gangguan tidur hari ahad memang jahat ye.Ku ada kesabaran lagi dan terima kasih pada yang menyokong ku!!(saja nak ulang)-gangguan tidur tu sangat jahat.

Alhamdulillah Fath sihat hari ni atas kurnian-NYA.Sebelum terlupa nak kongsi cerita , Din Beramboi sakit, Fath terbaca dalam http://twitter.com/GengMurai , hope he get well soon.amin.

Schedule adalah yang kita dapat sebagai tanggungjawab dan hanyalah bergantung apa yang dirancang, mungkin boleh terganggu, tu yang tak best sangat tu. Alhamdulillah jadual hari ni baik dan tak nakal. Casting SUSTAGEN TVC memang dah masuk dalam senarai last week. Fath talent pertama yang di-casting.suka3.THANKS to GARY for the info.Ini projek TVC paling besar yang pernah Fath dapat. maksud Fath payment paling tinggi.Casting je.Lakonan watak ibu ye.

Si Ibu Muda


Nak kongsi sedikit infomasi dari TV, siapa kat TV tu menghayalkan? tu yang hiburan je kot..pagi2 ku dah layan Asto Oasis, walaupun rancangan ulangan motivasi Dato Dr.Fadzilah Kamsah, tetap sangat berguna. say YES to MOTIVASI!!,

Aura.Apa yang korang faham pasal aura? dulu..apa yang korang nampak pada MAWI? haha!!kenapa mawi?& kenapa dulu bukan sekarang?-sendiri paham la ye. Aura Mawi buat ramai tergila-gilakan dia.Dia sorang je ke ada aura? Semua ada aura sebenarnya. Tapi....korang tak leh nampak dengan mata cantik korang tu. Orang lain yang dapat rasa dan dapat nilai.Tapi...aura seseorang tak boleh kekal lama dan boleh lebih menebal @ mengurang.-tu apa yang Fath dapat dari rancangan Dato tadi.

Ada 3 bahagian katanya, 1-AM (mental-harus positif,sihat,waras &etc), 2-AF (Fizikal-hati mesti bersih, ceria, setia,sabar & etc), 3-AS (speacial-beribadat, maafkan orang, menolong orang & etc), Kalau korang cukup 3 bahagian ni ,sah!memang ada AURA!, aura yang boleh membuat makhluk2 lain juga mahu dekat dengan kita, senang cerita pernah tengok situation baby tak nak pada seseorang. Dia kurang aura untuk menarik minat baby tu. ada juga situation kenapa kucing tu senang manja dan rapat dengan sesorang tu? orang tu ada aura yang dapat menarik minat kucing tu.makna nya? dia ada diantara 3 bahagian tadi.

Bagus kan? bukan susah nak jadi BAIK pun, nak, tak nak je. Kalau dok asyik mengata, jealous, fitnah dan pelbagai, sampai mati pun tak ada AURA. yang ada JAHAT dan BUSUK.Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya dan akan dibalas. Harus lah kita memajukan diri sendiri terus ke depan jangan pandang yang KACAU dekat kiri dan kanan tu, perbaiki kelemahan diri -tabahkan hati dan jadi terbaik dari yang terbaik-tolak terus yang TAK BAIK TU.

Habis topik motivasi terus nak cerita perihal semalam, jalan2 cari barang, wah!!!hati senang ke makcik?, bukan selalu pun, teramat jarang....dari 2 bulan lepas lagi hasrat nak beli seluar jeans baru tapi lusuh a.k.a season.fav tuu..


lihat menarik bukan??tapi nipis benar dah macam legging...

ku beli yang ini, suka2.

Semalam temankan Si Deng jumpa client di sekitar Bangsar...punya la boring tunggu orang...hobi ku..melukis dan menconteng.kihkih...

p/s: pening dengan jadual yang pelbagai sebenarnya. tindih dan tindih lagi, buat setakat ni alhamdulillah boleh diatur..begini lah...kalau dah buat 2 kerja.

1 comment:

syuk said...

i x tere melukis haha
tgk lukisan tere :P