Monday, March 15, 2010

Suka @ tak

14/03/2010

Tetiba rasa nak bermadah hari ni, Bukan sekadar buat kerja @ makan @ berborak @ melukis, menaip nak bagi tahu sesuatu pun di kira ok what bila berperasaan begini-humor feeling. Korang buat blog ni atas dasar apa? dasar bosan?@ suka2 @ memang nak income from nuffnang?-amboi statement. @ business @ nak luahkan perasaan. For me, blog yang ku wujudkan adalah untuk diri sendiri asalnya.Introduce myself 1st then story sikit2 lepas tu luahkan perasaan akhirnya jadilah macam website sosial sendiri. Pendek kata saja2, panjang kata just do it!, Sikit demi sikit datangnya followers yang sudi baca-thanks guys!. Blog ni semua pasal diri Fath, kehidupan secara normalnya.ada unnormal ke?-tak de maknanya ok.

Bila korang baca ada masa macam skema gila, ada masa tu mengarut pula, lawak senget pun ada..kita tulis ikut apa yang kita rasa, betul tak? sikit dah nampak kan keadaan si pengarang.Terpulang la pada yang suka @ tak nak baca.still wanna say thanks.

Ada benda kita rasa suka tu memang betul2 suka, tapi kadang2 tu terpaksa @ kena dipaksa, tak pun saja nak dipaksa.Macam pening je yang ku cakap kan ni.Hari ni ada sikit perasaan tak suka pada 'sesuatu' tu ,bukan sengaja nak mengelak tapi memang belum ada rasa nak terima 'sesuatu' tu lagi, so..tak boleh la dipaksa. Apa yang 'sesuatu' tu Fath ooiii...tak payah jelaskan secara detail ye.Tak penting pun 'sesuatu' tu, cukup lah 'sesuatu' tu lepaskan.

tak pernah paksa untuk jadikan terpaksa. apa pun boleh cakap. so jangan terpaksa baca cerita ni dan akan datang, insyaAllah Fath akan padatkan cerita ceriti ku dan informasi penting buat pembaca.

p/s: nantikan post akan datang ada cerita menarik.tunguuuuuuu........

No comments: