Tuesday, March 16, 2010

Alice in Wonderland


15/03/2010(Monday)-Memang ku nantikan cerita ni di panggung. Sebabnya pasti nak tengok hasil arahan Tim Burton ni, sebab lain mesti ada punya....kerana Johny Depp! suka dia beraksi. Fath suka cerita animasi seperti ni, cute+horror+creative imagination=suka3!,sama lah macam harry potter, Narnia...serahkan padaku untuk ditonton. Pada yang kurang kenan mesti bagi bintang glow in the dark je..Fath bagi 4 bintang!bawah ni lagu tema by Avril Lavigne, suka muka dia, cute+stunning=suka3!

1 comment:

Man CIOCC said...

Salam,
If you love Tim Burton's as a director you'd definately like his list of weird movies.

Edward Scissorhands, The Nightmare Before Christmas, James and the Giant Peach, Sleepy Hollow, Corpse Bride, Charlie and the Chocolate Factory and more.

Have you read the original Alice in Wonderland book? U must, then it'll be more fulfilling to watch this "Updated" version.