Friday, March 5, 2010

Kisah si BLUE PUMP SHOE(Si Biru)


04/03/2010(Thursday)-Love White!!motif?i wanna talking about blue colour for today's topic. Tak baget pun nak beli ni kasut, sambil jalan lenggang lenggok di Mid Valley terserempa dengan kedai Vincci Aksesori, biru tu menarik perhatian ku ,kononnya terpukau la..biasa je..tapi nice what?! sebelah si biru ada si pink, pada masa yang sama tengah pakai headband pink with stud-tak tergugat nak memiliki si biru. Belek belakang si biru..RM 39 Je! terus keluar kan rebate voucher PADINI. Tersengih-sengih la hulur RM19 je...(kira sendiri berapa nilai voucher tu-nakal!!), Bangga beli BLUE PUMP SHOE bernilai RM 19 je...-akan dipakai selama seminggu berturut2,then baru pakai tak pakai.Bulan march I baget U, 'cos WAJIB spent ongkos buat CHINTA ku!Dia perlukan protection (insurans+roadtax)

Special D'lish brownies w/ice-cream

Kerja seperti biasa dan balik dengan ngantuknya, so..tak nak workout. Jumpa Ira disscuss something then singgah D'lish.Motif?!fath parking kereta dekat area situ tetiba ternampak ada orang tengah makan D'lish Brownies w/Ice-cream, sedapnya...kuah coklat merlimpah penuh pinggan...nak juga!lagi2 tengah hujan lebat.duduk kejap & makan la ini yummy Brownies sambil tunggu hujan reda sikit,Payung bawa je -yang penting tak nak basahkan si Biru ok.

Oh ye, Fath nak kongsi lagi satu story, it's not love story or horror, jangan peluk bantal kuat2. Kita selalu dengar orang boleh baca sesuatu ditelapak tangan mahupun tahi lalat. Dah dapat agak kan? tak takut ,right? baikla..I learn from somebody 'bout this, 1st my friend ni tengok dan belek2 la tangan I, then dia bagi tahu sesuatu yang agak memeranjatkan.Berbulat mata bulat I. 'bout my future husband?or tuah dalam hidup?,ramai mesti baget macam tu 'cos selalunya gitu la, macam nenek kebayan tengok kita then bagi tahu 'nanti cu akan jumpa pintu besar dan ada taman cantik didalamnya...cu akan jadi puteri", terpesong sangat kalau ikut cerita donggeng. Kawan Fath cakap benar belaka,ia bukan salah mahupun tilik.Ini bukan tilik tau. Dengan hanya lihat betul2 pada garis2 ditelapak tangan, kawan Fath tahu perangai Fath dengan betul tanpa bertanya apa pun.Amazing kan?!Saya seorang yang degil,penyabar(kembang sebesen),penyanyang tapi......(tak leh bagi tahu lebih2),etc.But I tak pakar la, but boleh la..baca garis telapak tangan u all...hihi-makin laju tekan keyboard ni.Itu baru garis2 ditelapak tangan...

Sekali Fath snap gambar kedua2 belah tangan.motif please...My cousin Enya call me ,she need my hands picture then harus send by email . Job for Sony TVC katanya No casting Terus Shooting.Intresting!Baik!Already sent.

antara hands pix yang di snap(terbaik lighting kan)

P/S:Letih harus rehat esok ada kerja dengan Bank.khas buat Si CHINTA.baca post esok.

No comments: